Tak jsem udělal to samé co v 5.2. do verze 5.3. - viz screenshot na předch. straně
Pozor, tlačítko BT už jsem nenechal vyskakovat na mapě (modrá ikona), ale tlačítko BT najdete v rychlém menu vedle GPS a TMC.
V menu se sice dá nastavit, co se má v proužku nad aktuální rychlosti zobrazovat z hodnot tripcomputeru, ale lze tam dát jen dva údaje, byŤ v různých kombinacích.
Abys tam mohl mít více údajů však nedocílíš.
Nechal jsem tam proto natvrdo (lze vypnout např. v rychlém menu klikem na ikonu 100...50) celkovou prům. rychlost vedle značky povol.rychlosti a při spodním okraji ty miničasy celkového času a času jízdy. Já osobně mám pak v tom proužku nastavenou ujetou vzdálenost a prům. rychlost jízdy.
Dohromady tak na mapě v blízkosti aktuální rychlosti a max.povolené rychlosti vidím:
1. celkovou prům.rychlost
2. prům. rychlost jízdy
3. celkový čas od výjezdu (čas jízdy+čas zastavení)
4. čas jízdy
5. ujetou vzdálenost.
EDIT: upravil jsem i lang pro tuto verzi skinu a taktéž tak, aby byla počeštěna nová menu ve verzi 8.3.1.53558 (hudba, video, foto, soubory, cestování, ...)
gj5.3_tS.zip
Lang_Czech_081220_Pda.zip
Mimochodem, ještě jsem nepřišel na to, proč grafická indikace ujeté trasu (volby autíčko /šipky) jsou tam při volbě šipky, ty šipky evidentně dvě - zelená a pod ní vyčuhující červená. Autíčko je tam jenom jedno. Nepřišli jste na to už někdo?