Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin Riks (8.3.x _ 480×272)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin Riks (8.3.1.xxxx _ 480×272)

Příspěvekod vovi v 05 lis 2008 14:43

No, Radku, kdyby sis s tím chtěl pohrát... Ono by to asi šlo přepsat i pro to naše rozlišení - a nejspíš bude taky třeba upravit nějaký bitmapy pro oblohu (má to umět i fáze měsíce, polohu slunce a tak...)

Vše potřebné, včetně návodu v italštině, najdeš tady:
http://www.adivor.it/forum/f72/igo-8-ca ... nger-8898/
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod deusexx v 05 lis 2008 14:49

To mbk No to by nebyl problém,ale to už není ta romantika.Plná automatizace,plná automatizace,plná automatizace. :D
To vovi Jaj,tak to bych nezvládl.Právě o to slunce a měsíc mě jde.To jsem ještě neviděl.Slyšel jsem,že to snad bylo v nějaké šestkové verzi,ale na vlastní bulvy sem neviděl.No a jak se předělávají skiny........waw,tak do toho jsem ještě nezabřednul.Já si tak max nakopčím něco někam,někde přepíšu popř přejmenuju,ale tak hluboko ........To asi ee.Nemám tu trpělivost.Jak se mě nedaří,tak se hned nervnu.Se podívej na moji ikonku.To je důsledek nervnutí se,když už jsem se přestal orientovat ve verzích a tím,co kam dát,co kde šlape a co kde nešlape.Tak asi začnu používat tady tu navigaci :D :D :D
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod mkb v 05 lis 2008 15:09

to deusexx: Ano automatizace! Prostě ráno podle toho jaký je počasí, se "automaticky" vybere příslušné schéma.
Prostě Plná automatizace,plná automatizace,plná automatizace. :D
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod deusexx v 05 lis 2008 15:13

To mkb Já myslel to roční období a colormap.Ostatní asi opravdu nejde.Jedině na tu naši hračku připojit nějakou stanici,co bude měřit teplotu,tlak,rosný bod.A nebo odchytit rosničku :o
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 05 lis 2008 15:14

@mkb: není tzo podle počasí, to bys asi chtěl příliš, ale podle ročních období a to je provázáno na GPS polohu a datum. Nebo že by se ti display zafiltroval proužky deště, jakmile by čelní sklo inentifikovalo první kapky :?: Když to umí stěrače, proč by to nemumělo GPS :?: :lol:

@mkb + DeusExx: Předpokládám, že očekáváte, že polohy a fáze Slunce či Měsíce na displayi budou odpovídat jejich skutečnému obrazu na obloze, aby tě nepletlo, že máš na displayi slunce před sebou a ve skutečnosti ti opaluje záda :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mkb v 05 lis 2008 15:22

Svoda: No pokrok je pokrok. :D
U těch odobí je problém, že koncem března tam naskočí krásný jarní barvy a v dubnu napadne sních. Co pak? :?

vovi: Nevím jak s tou polohou slunce a měsíce, Igo neumí pracovat ani s mraky. (zkoušeno na 53228)
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 05 lis 2008 15:27

Už jsem viděl skin, který měl oblohu i s mraky a Sluncem (už si nevzpomenu, kde jsem ten screen viděl), ale byl to stabilní obrázek, tak že ta poloha Slunce byla spíš zavádějící.
Taky jsem slyšel, nebo četl o tom, že by ty fáze slunce a měsíce "měly jít", ale ještě jsem to nikdy nikde neviděl a brouzdám čas od času dost.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 05 lis 2008 15:30

A v zimě by podle nadmořské výšky přibývalo sněhu. :lol: :lol:
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 05 lis 2008 15:36

Ty day/nightheightcolormap,bmp jsou na tomto principu založeny. při zimním "scheme" máš ve vyšších polohách bílo, v tom bych problém neviděl.
Na tom Italském webu, viz. voviho odkaz (hodil jsem to do translate.google.cz) se píše, že lze nastavit lunární fáze pro to, abys měl např. při úplňku "světlejší" mapu, jakoby více nasvícenou měsícem, tzn. aby nebyla tak tmavá jako obvykle. Ale o poloze Slunce nebo Měsíce na obloze dle jejich skutečné solární/lunární fáze nic.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 05 lis 2008 15:46

To je opravdu dobrý pro velký hračičky.
Mimochodem bude ještě stihat procesor i navigovat? Já vím, hloupá otázka. To je přece nepodstatný! :lol: :lol:
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu