Lakva píše:Barvičky to rozlišit umí, zkus jiná schémata.
Tak toto mne vůbec nenapdalo, jsem to ale hlupák, třeba to v nějakém schématu bude. Určitě nad tím prosedím dnešní večer a vyzkouším to. Díky.
Jirkous
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
Lakva píše:Barvičky to rozlišit umí, zkus jiná schémata.
jirkous3 píše:A přes ni právě není vidět jestli tam cesta vede nebo ne. To mi právě vadí nejvíc, abych to zjistil, musím zrušit trasu a pak se podívat okolo kurzoru.
vovi píše:...(a vycházejí z toho občas kraviny - třeba pokud silnice na druhém břehu řeky je k cíli blíž, než parkoviště pod kopcem)...
vovi píše:Nebo ještě líp - dej nám příklad: verzi mapy, se kterou to děláš; konkrétní POI (nebo lépe souřadnice). A my to prověříme taky.![]()
Jinak kdyby tam žádná cesta nebyla, tak ti iGo8 před dokončením výpočtu napíše, že cíl je v nedostupné oblasti a pak naviguje až kam to po silnici jde (a vycházejí z toho občas kraviny - třeba pokud silnice na druhém břehu řeky je k cíli blíž, než parkoviště pod kopcem. Ale v takovém případě je lepší ten Lakvův návrh: nazoomuj si okolí toho POI a pak si na zvětšené mapě najdi nějakou tu cestu nebo parkoviště a tam zvol cíl. Je to sice trochu víc "práce", ale aspoň tě to dovede k cíli.
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků