Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
SvoDa píše:No a ty bys chtěl, aby ti to napsalo, že tě to k tomu nenavede a hodí to hlášku trasu nejde naplánovat bo v místě se nenacházejí silnice?
Já myslím, že je dobře, že tě to navede po silnici až místu, které je vzdušnou čarou nejblíže k cíli mimo silnice a pak to nakreslí přímku k cíli. Kudy jinudy by tě to taky vedlo, když tam nejsou silnice![]()
Když tak si neplánuj cíl tam, kde nejsou silnice, ale k nejbližšímu parkovišti u tohoto bodu (prohledat POI parkoviště kolem kurzoru v mapě)
jirkous3 píše:Díky za poznatky. Má představa na ideální situaci pro takový cíl by byla: Zobrazit hlášku třeba: "cíl je nedostupný nastveným vozidlem po povolených silnicích". Poté by se mohla trasa na mapě zobrazit třeba červeně a část bez silnice třeba fialově. Tím by se to ozřejmilo. Ještě ideálnější by bylo, kdyby se v hlášení dalo zvolit tlačítky: "povolit jiné typy silnic" nebo: "pokračovat ve zbytku trasy s jiným nastavením vozidla(pěší)". Ale to už by asi bylo mos složité, úplně by stačilo na mapě barevně označit tu část, která už nevede po silnici.
Vyzkouším to i s defaultním skinem, mám ale dotaz. Když se přepnu nazpět do def. skinu, neztratí se mi po návratu všechna nastavení, které už mám v Gurjonu hotová?
Jirkous
Lakva píše:Stačí Ti asitak 4 tapy (v nejhorším případě) aby sis nazoomoval na cílové místo a prostým pohledem zjistil, že tam prostě cesty nejsou.
Lakva píše:Barvičky to rozlišit umí, zkus jiná schémata.
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků