Jerry, Gurjon píše, že
"If you use "half-patch", don't delete the files of other resolutions, because it won't load. It doesn't work like skin do."
Cuž znamená, že když chceš používat half-path, nemaž soubory pro ostatní rozlišení, jinak se nenačtou. To není jako ve skinu.
Tak nevím, proč a jak, ale jestli ti to po tom výmazu jede, tak asi jde případ od případu a přístroj od přístroje, nebo nevím.
Jinak, Gurjon taky píše, že
"Button was added in browse map (Long tap on "roundabout" button). It turn's on/off recalculation of route",
což se dá přeložit jak už tu uvedl vovi
Do plánovací mapy přidal tlačítko na vyp/zap přepočtu trasy (dlouhý stisk na "Obchvat").
Mně to nefunguje - ten dlouhý stisk na toto tlačítko je pozastaví přepočet, jakmile dlouhý stisk ukončíš, stejně se dopřepočítá.
Ono slovo "roundabout" spíš znamená kruhový objezd (ale známe GJ angličtinu

)a proto nevím, jestli tím myslel onen "Obchvat", nebo ty rotující zelené šipky samotného přepočítávání (když při přepočtu dlouze tisknu na nich, chová se to stejne, jako na Obchvat - pozastaví dokud držíš, ale pokračuje, pokud pustíš).
Takže tuto funkci jsem nepochopil, nebo dělám neěco špatně. přitom možnost stornovat probíhající přepočet nemusí být marná - víte, kolikrát přepočítává, aniž by musel, např. v souběžných ulicích, v serpentinách,... Sice je fakt, že není vždy čas sledovat přepočet a "dlouze tápat" na displayi pro jeho zastavení, ale spíš mne zajímá, jak to myslel.
EDIT: Gurjon na svých stránkách včera upgradoval Half-pathe (některé). Nevím, co konktrétně v nich změnil, ale něco asi jo, tak si stáhněte aktuální.