Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin amatér

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin amatér

Příspěvekod kajapro v 07 úno 2010 20:00

To:amatér
Koukám že jsou tady opravdu odborníci,skin od amatéra je opravdu bomba,jen malý dotaz jestli bude skin někdy pro rozlišení 320x240 a jestli i ty přídavné APP budou na toto rozlišení jde mi hlavně o totalcomand.
Mám verzi 102680 a vše v paměti radia tedy v ResidentFlash.Předem díky za odpověď.
Sencor SCD 9304 GPS
iGO8 v.8.3.4.102680
kajapro

Příspěvekod amatér v 07 úno 2010 20:20

@ rasto8
somik má pravdu, je to přesně tak jak píše.

@ kajapro
Já totiž trochu zaspal dobu. Když jsem začal dělat úpravy, neuměl jsem ještě pracovat s emulátorem, tak jediná zkouška byla přímo v MIO, proto jen to 480x272. Dnes už sice emulátor používám, ale problém je v tom, že jsem se ještě nedokopal k tomu přepsat všechny ui soubory pro rozlišení 320x240, s tím je totiž spojena i úprava všech grafických prvků, které jsou obsaženy ve složce xxx_xxx. O kikkera tu nikdy žádný velký zájem nebyl, tak jsem jiná rozlišení ani neřešil, pokud se ale podívám na počet stažení skinu amatér za 14 dní od doby, kdy jsem ho zveřejnil, udělám i tvé rozlišení.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod kajapro v 07 úno 2010 20:45

Díky moc,a ty APP budou v rozlišení 32x240 fungovat?
Sencor SCD 9304 GPS
iGO8 v.8.3.4.102680
kajapro

Příspěvekod amatér v 07 úno 2010 20:51

App je univerzální složka s externími programy. Některé externí programy sice vyžadují určité rozlišení, ale mám pocit, že do složky APP dal tomasii programy, které mají univerzální funkčnost, pro rozdílná rozlišení. Takže složka APP spolupracuje i s rozlišením 320x240 a jiným.
amatér
Moderátor

Příspěvekod rasto8 v 07 úno 2010 23:09

amater a somik: dakujem Vam. Nakoniec som to vyriesil tak, ze som amaterovu zlozku APP dohral do MFD a uz to frci.
amater: vies mi presne vysvetlit funkciu tlacitka Psc /fotak/ v rychlej ponuke? Pokial som to spravne pochopil tak to foti, ale podarilo sa mi odfotit len fotku rychlej ponuky a tu fotku to hodi do zlozky temp ktora sa nezobrazi po pripojeni do pocitaca.
Dakujem
MIO C720 TMC, Transcend SDHC 16GB class10
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

MIO spustac v2 MIO unlock v3
rasto8

Příspěvekod amatér v 07 úno 2010 23:29

Je to utilitka k pořízení snímků obrazovky. Po kliknutí se zobrazí okno s oznámením, že je utilitka iniciovaná a snímek bude pořízen za 5 vteřin, přejdeš na místo, které chceš zachytit, a až potom potvrdíš OK, počkáš a zobrazí se další okno potvrdíš OK a snímek je uložen do složky temp. Abys snímek mohl prohlížet na PC musíš nejprve přes TotalCommander v přístroji snímek ze složky temp přesunout do nějaké složky (klidně nějakou vytvoř) buď na SD nebo přímo na MFD. Pak teprve připoj přístroj k PC tu složku otevři, a můžeš prohlížet pořízené obrázky.
amatér
Moderátor

Příspěvekod rasto8 v 08 úno 2010 20:57

amater dik. Dnes som skusal snimat obrazovku, celkom to islo ale zacalo sa mi stavat, ze mi MIO po zapnuti napajania resetlo a zamrzlo v zakladnej ponuke mia a este k tomu v anglictine. Tak som predsalen prepisal cesty v amater.ui na APP na SD ale nenasiel som tam cestu k programu PSC.exe. Kde je ta cesta prosim ta? APP v MFD som vymazal. Teraz idu vsetky tlacitka samozrejme okrem PSC. Vcera som sa hral aj so subormi gfx takze teraz neviem co sposobuje to zamrzanie. Po presunuti APP na SD zatial MIO slape v pohode. Takze uvidim.
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

rasto8

Příspěvekod amatér v 08 úno 2010 21:26

Jde o to co jsi se složkou gfx dělal, nebo čeho jsi chtěl docílit. Skin samotný se do gfx neodkazuje.
Cesta k PSC je v navigatemap_480_272.ui
<BUTTON btnMT_Vid template=sld_lb5a x=415 y=15 bmp="psc_ico.bmp#2" onrelease='START_APPLICATION "\My Flash Disk\APP\PSC\psc.exe" ""'>

vrstva: <LAYER ui_CockpitStatus z=30>

Ty restarty a následné zamrznutí přičítáš snímání obrazovky? S tím jsem se nikdy nesetkal, ani se o tom, co vím, nikdo nezmiňoval. Ale k samotnému snímání, nevím jak komu, ale mně se podaří max. tři snímky, potom musím z temp vše přesunout, jak jsem psal výše a začít znovu od snímku č.1.
amatér
Moderátor

Příspěvekod rasto8 v 09 úno 2010 10:03

amater dik. Uz som cestu zmenil uz to ide. Tiez mi idu zosnimat len max. 3 snimky, tiez mi to neslo do hlavy. Ale ked vidim, ze to robi aj tebe tak to asi netreba riesit je to normalne.
Zlozkou GFX /a prislusne subory/ som mal na mysli zmenu hlavne oblohy v tvojom skine. Nepripisujem problem zamrzania tvojmu skinu, len konstatujem ze tento stav nastal po pridani spominanych zloziek a snimanim obrazovky. Mozno som nieco prespekuloval ja. Som len priemerny uzivatel PC. V kazdom pripade od vcera vecera kedy som presunul zlozku APP na SD tak to zatial nezamrzlo. :)
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

rasto8

Příspěvekod SvoDa v 09 úno 2010 10:23

počet snímků ukládaných do složky TEMP je limitován velikostí operační paměti (Storage Memory) .

Jak se psalo zde viewtopic.php?p=15572#p15572 a zde viewtopic.php?p=15712#p15712 , u MioCx20 je to např.
Storage memory celkem 748kB (534kB user, 213kB free)
a po úplném vypnutí (hardresetu) je
Storage memory celkem 3836kB (user 533kB a 3302kB free)
a má-li jeden snímek 382 kb, lze udělat těch snímků mnohdy max.2, které se vlezou do té hodnoty 748kB, ten třetí je již poškozen (poznáš to dle toho, že má míň než těch 382kb.
Složku temp je taky nutno čistit, bo soubory v ní omezují operační paměť a může nastat out off memory.

Zpravidla při nutnosti pořídit více snímků, nechci-li je po těch dvou ks přesouvat z temp jinam, třeba na SD, zvednu si tu paměť viz viewtopic.php?p=16398#p16398 prostřednictvím Control Panel -> Systém -> Memory, jenž mám taky namapován pod jedno tlačítko (ve skinu Gurjon), kde je pro to posunutí šoupák (tuto paměť lze zvedat i při běžícím iGO8).

Běžně přenáším soubory z PC do MIO přes BT a velikost přenášených souborů je taktéž limitována tou Storage Memory, takže ji předtím vždy zvětším a s úspěchem bez poškození přenáším i soubory o velikosti 35MB, čili tak velké, kam mi Storage Memory dovolí šoupák posunout.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu