Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny DIMKA pro iGO8 v.8.0.0. xxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: dimKa1319

Příspěvekod Tomáš Kubec v 07 zář 2008 16:21

Ona ta CZ stačí jen v menu přepnout :-))
Ospen » Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o. MNShop.cz - Čínské telefony s dvouletou zárukou - podpořte MNShop na Facebooku https://www.facebook.com/Mobilnaut, Zařízení: THL W8 - Quad Core, 1GB RAM, 8 GB ROM, 5 palců IPS LCD, GPS
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jerry v 07 zář 2008 17:17

Máš pravdu, už to mám v nějak pomotané.. Dík.
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod Jarouš v 08 zář 2008 05:34

Já bych hlavně vyhodil ze skinu ten kompas,protože:"Můžete mi někdo vysvětlit,k čemu je v auto navigaci dobrý :?: "Já jsem ještě nepochopil jeho smysl.Jiné je to samozřejmě při turistice,ale pro tu naše navigace není,pokud se nepletu,určená.Místo kompasu bych zvětšil čísla a písmena,jinak bych s tím nic nedělal,protože ten skin je hezký,tak jak je.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 08 zář 2008 05:49

Jardo, už jsem to tu psal. Ze skinu dimka, si můžeš místo kompasu do panelu navolit něco jiného, nebo nic.

SvoDa píše:Chlapi, musíte si taky proklikat různá nastavení, přece k tomu nebude potřeba návod?
údaje co chceš v panelu lze navolit - Menu - nastavení - vzhled mapy - více... - údaje v panelu - údaje v panelu nahoře/dole a je tam cca z cca 15 možností, ani jsem to nepočítal.

Údaje v panelu nahoře - údaje políček 1-4 se zobrazují při nenaplánované trase. Při naplánované se zobrazí políčko 1 a 2 NEBO 3 a 4 a klikem lze mezi těmito dvojicemi přepínat.
Údaje v panelu dole - zobrazují se pouze při nenaplánované trase a v kombinaci s jedním nebo druhým párem horních políček, tak máš mnoho možností údajů. Kliknutím do spodní části panelu pak máš jinou barvou totéž co sis tam navolil pro cíl taky pro průjezdní bod.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 08 zář 2008 10:31

nemuzu v Dimce najit volbu "Metody navadeni" (spocitani trasy pri ruznych nastaveni). Jsem slepejs, nebo tam neni?
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod SvoDa v 08 zář 2008 10:47

Kromě normálního navolení z menu - trasa - nastavení, stačí kliknout na horní proužek v režimu obrazovky plánování trasy - vyleze paletka s názvy metod a lze zatrhnout i všechny - vidíš i porovnání.
planning.jpg

V Dimkovi je toho strašná spousta možností, spouta tlačítek má něco po krátkým kliknutím, něco jiného při dlouhém stisknutí, horní proužek,...
mrkněte se i na domovské stránky Dimka do sekce screenshots a bude vše o mnoho jasnější http://www.igo8mods.com/dimka.htm
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 08 zář 2008 11:10

dekuji, sem to puvodne hledal pod obrazovkou "kurzor" a klikal dlouze,kratce ne vse mozny :).
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod SvoDa v 08 zář 2008 18:49

Trošku jsem zahýbal s velikostmi údajů v panelu a v horním a spodním proužku a aktuální rychlosti.
Zároveň jsem dal napevno a upravil polohu nadmořské výšky pod navišipku, dal napevno i lineár kompas (který Jarouš nepotřebuje, tak si ho může vystředníkovat v souboru navigatemap_480_272.ui), abyste v panelu mohli mít buď informací více, nebo mohli nechat některé políčka volné, což může být výhodné, pokud byste průhlednost panelu úplně stáhli na průhledný a viděli tak víc mapy.
Přidal jsem i tlačítko pro vyvolání tripcomputeru. Je v místě nápisu typu (metody) trasy pod tím napevno daným lineárním kompasem (na screenshotu dodatečně vyznačeno červeným rámečkem, tlačítko je neviditelné, takže nehyzdí, jak ta moje malůvka.
Jen znovu připomínám, že co chceš aby v panelu bylo a nebo nebylo volíš v Menu - nastavení - vzhled mapy - více... - údaje v panelu - údaje v panelu nahoře/dole
a mrkněte taky na http://www.igo8mods.com/dimka.htm kde jsou screeny všech origo obrazovek skinu dimka
display_1.JPG

Adresa uloženého souboru (jde přímo o skin, tzn. stažený soubor vložit tak jak je nakopíruj do složky igo8/content/skin):
http://uloz.to/735307/diMka_080908_SvoDa.zip 1.55 MB
Naposledy upravil SvoDa dne 09 zář 2008 06:41, celkově upraveno 3
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Rnoel v 08 zář 2008 19:09

Ahoj, koukal jsem na toho Dimku, ale v nastavení varování radarů nějak nevidím tu část menu, kde má povolování jednotlivých typů radarů. Ne že bych to asi měnil, ale na těch jeho obrazovkách to je.
Mio C520, 8GB SDHC, iGO8 v. 8.3.1.53228 (Sep 3 2008),
spouštěno kompletně z My Flash disk, Unlock MioPocket 2.0 (Release 46)
Rnoel

Příspěvekod vovi v 08 zář 2008 19:26

Je tam dole šipčička, která otevře druhou stránku :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu