Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny DIMKA pro iGO8 v.8.0.0. xxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skiny DIMKA

Příspěvekod vovi v 14 říj 2008 23:13

Uspávám. A bez problémů. Kruger to není. Link máš v SZ.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Zdenek C v 15 říj 2008 08:23

SvoDa píše:Taky jsem si toho všiml, a těžko předvídat, proč to ti talkiáni udělali, když se dá hlasitost kamer nastavit samostatně. Napadá mne jen to, že použili "starý" script, ve kterém nastavení hlasitosti kláves=hlasitost kamer

Tak nevim jestli nezkousim neco jinyho, ale me hlaseni radaru nikdy nic s hlasitosti neceho ostatniho, tedy ani tlacitek, neudelalo. Mam navigaci pred sebou - zvuky tlacitek jsou asi na ctvrtine, vlezu do menu Varovani-Upozorneni na radary (Zvukove varovani Pokrocily)-Menu 2/2-Hlasitost varovani hlasem mam naplno a tuknu na ikonu nejakeho radaru. Ozve se test hlasu, vratim se zpet do menu Zvuk a nastaveni zvuku tlacitek je porad stejny. Chapu vas problem blbe nebo se mi skin chova normalne?
Zdenek C

Příspěvekod mkb v 15 říj 2008 08:50

Zdenek C: Mě se to chová stejně. Asi má nastavení (Menu 2/2) přednost.

Dotaz. U diMků 1.5.a více nemám možnost zvolit způsob "Přepočet s objetím husté dopravy". U 33a to je možné v "nastavení/Nastavení trasy/Přepočet s objetím husté dopravy". Mám ten problém jenom já, nebo je to tak ?
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 15 říj 2008 09:34

Pánové, platí-li váš podpis, pak ta debata o hlasitosti se týkala Dimků 1.5.0 a výše v italské, resp. Danově úpravě. U té 1.33 jsem si ničeho podobného nevšiml.

A ještě doplním: záhada s občasným nenahlášením pravidelně míjeného radaru se vysvětlila - první "ostré" hlasové hlášení radaru (po startu aplikace, kupodivu ne při testu zvuku, tam je to dle menu radarů) se skutečně řídí hlasitostí tlačítek, takže v mém případě je hláška šeptaná. A pak to skočí na plnou hlasitost a druhý a další radar už je OK. Takže při nastavení nízké hlasitosti tlačítek se zdá, že to první radar nehlásí (ale skutečně jen zdá, problém je v té hlasitosti).
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Zdenek C v 15 říj 2008 09:51

Mam stejnou verzi jako ty, 1.33. Nejak jsem prehledl, ze by prvni radar byl podle zvuku tlacitek. Na moji obvykle ceste po meste je jen jeden a tedy prvni, a ten to ohlasi v normalni, u mne plne hlasitosti. Zacina to vypadat, ze cely problem by mohl byt dan nejakou kombinaci nastaveni vice nastavitelnych hlasitosti. A jestli jo, tak se z toho stane horror.
Zdenek C

Příspěvekod vovi v 15 říj 2008 09:59

@ZdenekC: Ale já nemám 1.33! Pleteš si asi můj podpis a podpis mkb. Vy oba podle něj máte dimku 1.33 a jste bez problémů. Já a Dan jezdíme s 1.50 a výš... ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Zdenek C v 15 říj 2008 10:34

Sorry, to je tim, ze jsem cetl, ze u 1.33 sis niceho nevsiml. :oops:
Zdenek C

Příspěvekod mkb v 15 říj 2008 11:12

Předpokládal jsem, že Zdeněk C testuje 1.5...., . Můj příspěvek směřoval jinam.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Zdenek C v 15 říj 2008 11:30

Ne, uz pred casem jsem se rozhodl pro jeden "hlavni" skin a ten pouzivam a podle potreby doladuji. Neustala zmena skinu nebo i jen jejich verzi me zabirala dost casu tim, ze jsem stale dodelaval svoje individualni upravy - barvy pisma, velikost, doladeni pozice ... Dimka 1.33 se mi zdal vyhovujici a pokud objevim ve vyssi verzi neco, co me silne zaujme, tak se to pokusim do "sveho" skinu dodelat. Ostatne zajimave upravy zatim vzdy autori publikovali, takze to nebyl problem. To jen na vysvetlenou.
Zdenek C

Příspěvekod tomasii v 15 říj 2008 16:42

Myslím, že největším problémem je několik používaných verzí iGO8 (minimálně 44366, 49545 a 54000 a poslední dvě verze ještě v několika stejně označených mutacích s různou velikostí), k tomu několik používaných data.zipů a navrch několik skinů v různých verzích (a rovněž v několika úpravách). Pak se skutečně není možné shodnout na tom, co chodí a co ne. Někdo nevidí žádné problémy a druhý jich má řadu a přitom si podle označení myslí, že používají totéž. A to už nemluvím o různém sys.txt a dalším. Zlatej Miomap...

Asi by to chtělo dobrat se k jedné plně funkční verzi pro 54000 (a možná i 49545 - ta je oficielně šířená Nav N Go pro PDA), k tomu jeden data.zip a pak odladit po jednom skinu ze současného množství (diMka, Riks, PlusPlus,...) a na tom stavět (jednoznačně označit třeba velikostí, checksumem, nebo i zdrojem). Co pojede použít, co ne, upravit, nebo vyřadit. Jinak se v tom utopíme. Z těchto důvodů používám jen 44366 a 49545 od Nav N Go, protože pokusy s ostatními kombinacemi verzí nebyly 2x úspěšné.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu