Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Příspěvekod zdenyvm v 31 srp 2010 12:32

Zdravím všechny, strávil jsem několik hodin u čtení příspěvků, děkuji všem! S igo 8 začínám, úspěšně jsem rozjel skin Gurjon 6.17p, počeštil ho, rozbalil fulpack pro tuto verzi (extension). V Extension/SpeedCams jsem vymazal soubory a nahradil je těmi z AdvancedSpeedCams_GR, konkrétně jsem tam rozbalil jednu část - SpeedCams6.14_later. Nainstalováno pravděpodobně dobře, mám možnost měnit nastavení (Aktivace/Deaktivace) u jednotlivých typů včetně nějakých dopravních značek. Mám verzi 8.3.2.80621.

Vidím ale nějaké problémy s radary a nevím si s tím rady - pomoooc!
1) Dočetl jsem se tu, že pro správné zobrazení radarů (ne jen šedočerný univerzální obrázek) je nutné zrušit zaškrtnutí u Velké (standartní) ikony radarů, to jsem taky udělal, ale nepomohlo to, pořád jsou všechny stejné.
2) Po restartu mám vždy v Upozornění na radary Vizuální varování zrušeno, i když ho předtím zaškrtnu.
3) V Hlasovém varování mám na výběr několik českých i jiných možností (Czech male, 2, female, atd.), ale zvuky nejednou. Do Audio jsem rozbalil Audio081218, ale nepomohlo. Když dám test zvuků radarů, tak mi to při pěti radarech co tam jsou na první stránce neudělá nic, sterjně tak u značek na druhé stránce. Když dám Zvuk při překročení, tak se mi to zasekne na FFUIERROR: Unknown script local variable referenced [$1] Script "d_SCOverspeedSound_Select" command 1 at tick 0.

Prosím pomoc!!!
Díky
zdenyvm

Příspěvekod vovi v 31 srp 2010 14:00

Problém by mohl být v té náhradě rozšířenými radary ... je třeba, aby se ty nové soubory jmenovaly stejně, jako ty staré. Nezůstalo ti tam nějaké to písmenko navíc proti původnímu jménu?
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod zdenyvm v 31 srp 2010 14:20

Kde myslíš? Jednoduše jsem přejmenoval složku SpeedCams na SpeedCams1 v Extension a přihrál novou SpeedCams kde jsou rozbalené soubory KAMERAK atd.
zdenyvm

Příspěvekod zdenyvm v 01 zář 2010 11:12

Tak mám další pokrok, snad někdo bude vědět jak dál...
Dal jsem zpátky ty původní SpeedCams soubory (ne rozšířené) a zjistil, že mi funguje hlášení radarů, ale jen když dám ve Výběru jazyka hlasů radarů Alert Sound. Žádné další "lidské" hlášení nejedou, ať už zkouším skupinu IGO ultra hlas nebo IGO 6 hlas. Neměly by se ty hlasy nějak dohrát do AUDIO/...? Jestli ano, v jakém tvaru tam mají být? Mám pocit, že tady by mohl být zakopaný pes...
Díky!!!
zdenyvm

Příspěvekod SvoDa v 01 zář 2010 11:21

hůlasy pro hlášení radarů ve složce audio najdeš např. zde
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz
nebo
Kód: Vybrat vše
http://www.igo8mods.com/dimka_download.htm
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod zdenyvm v 01 zář 2010 11:50

Díky, ale chyba byla mezi židlí a navi.... já vůl nebeský jsem měl za sebou dvě složky audio! asi chyba při rozbalování... :oops:
Takže zvuky aspoň teda v základní verzi radarů vyřešeny.

Ještě pořád ale nevím co s tímto:
1) Po restartu mám vždy v Upozornění na radary Vizuální varování zrušeno, i když ho předtím zaškrtnu. Neměl bych to někde natvrdo přepsat? sys.txt?
2) Při projíždění kolem stabilního radaru se mi vedle univerzální značky radaru (šedočerná) objeví dopravní značka - takový plot. Je to správně? U mobilního radaru to ukazuje správně...
3) Když už si tak hraju s těma radarovýma hlasama - nemáte někdo tyto hlášky od Lišky?
zdenyvm

Příspěvekod SvoDa v 01 zář 2010 12:24

1) zkus zápis
[warning]
speedcam_warning=1

2) vyfoť to, nebo líp popiš, nevím co tím myslíš
3) ne
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod zdenyvm v 01 zář 2010 12:48

1) To nastavení v sys.txt mě taky napadlo, ale mám tam "1"... Pro jistotu - tady je sys.txt warning:
[warning]
speedwarn_alt_builtup_based=1
speedcam_visualtype=2
speedwarn_tolerance=100
speedcam_warning="1"
pedestrian_warning="1"
speedlimit_warning="1"
speedlimit_warning_voice="1"
speedcam_soundtype="2"
speedwarn_toltype="1"
speedwarn_alt_toltype="1"
speedcam_visualtype="1"
Je tam něco co by to mohlo ovlivňovat?

2) Nevím jak tu dát fotku. :( Je to výstražná značka železniční přejezd se závorami. Ale jak nad tím tak přemýšlím, tak ten radar je fakt u přejezdu - není možné že by se obě značky (radar a tato značka) rozsvítily když jedu víc než je omezená rychlost? Jsou vedle sebe a rozsvěcují a zhasínají zároveň.
zdenyvm

Příspěvekod SvoDa v 01 zář 2010 12:52

zdenyvm píše:1) To nastavení v sys.txt mě taky napadlo, ale mám tam "1"... Pro jistotu - tady je sys.txt warning:
[warning]
speedwarn_alt_builtup_based=1
speedcam_visualtype=2
speedwarn_tolerance=100
speedcam_warning="1"
pedestrian_warning="1"
speedlimit_warning="1"
speedlimit_warning_voice="1"
speedcam_soundtype="2"
speedwarn_toltype="1"
speedwarn_alt_toltype="1"
speedcam_visualtype="1"
Je tam něco co by to mohlo ovlivňovat?

To víš, že ovlivňuje - máš pro jednu věc dva zápisy a tudíž neví kterou si má brát :!:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod zdenyvm v 01 zář 2010 13:09

jede!!! díky moc za pomoc, ten dvojitý zápis tam byl od začátku, nevím co to koho napadlo...
s tím radarem a značkou asi těžko říct, že?
zdenyvm

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu