Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny DIMKA pro iGO8 v.8.0.0. xxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skiny DIMKA

Příspěvekod SvoDa v 07 říj 2008 07:53

Bohužel ten parametr jsem zkoušel a nejede. Zkusím prošmejdit to vlákno, ale od té doby, co lze iGO8 minimalizovat na lištu a dostat se do MioMenu na telefon i při běžícím iGO8, mne osobně už to BT tlačítko ve skinu nechybí, ale mrknu se na to. Díky.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 07 říj 2008 09:40

No nechrad bych to tu za.....,ale taky jsem něco našel.Je to v polštině a je tam taky ještě odkaz na nějakej soubor.Ovšem je to na mio360.Možná to ale bude podobný. Ja zrobiłem to w następujący sposób i działa na Mio Moov 360.
1. Usunąłem z Apteczki mój niedoskonały folder iGO_BT a plik main. ini przywróciłem do poprzedniej wersji.
2. Ściągnąłem od Mistrza Limak 74 pliki, które załączył.
3. Skopiowałem z folederu iGO8 do PC plik Data. zip. i rozpakowalem go.
4. Nadpisałem plik dla leniwców ui_igo8\480_272\ui\navigatemap_480_272.ui (ten od Limak 74)
5. Utworzyłem ponownie plik Data. zip zazanaczając zawartość folderu Data (plik po skompresowaniu powinien mieć ok 9 MB)
6. Wrzuciłem go ponownie do folderu iGO8
7. Po rozpakowaniu BT_IGO8.zip (Limak74) skopiowałem plik GetBT_UI.exe do głównego katalogu z iGO8 i caly katalog iGO8_BT do katalogu APTECZKA
8. W pliku SystemInformation\Main\main.ini zmianiłem wiersz wg wzoru Limak 74
i to wszystko.
Celé to je tady :http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=102477.180
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod TomášF v 07 říj 2008 11:24

Jak jinde upozorňoval SvoDa použil jsem Google Translate:

Udělal jsem to tímto způsobem a jednat o Mio Moov 360
1. Odebrali stavebnice z mé nedokonalé iGO_BT hlavní složku a soubor. ini vrátil k předchozí verzi.
2. 'Stáhnul jsem od Mistra Snail 74 souborů, které jsou připojeny.
3. I zkopírovány z folederu iGO8 soubor dat na PC. zip. a to rozbalené.
4. Nadpisałem soubor leniwców ui_igo8 \ 480_272 \ ui \ navigatemap_480_272.ui (dále jen hlemýždím z 74)
5. Datum re-vytvořený soubor. zip zazanaczając obsah složky Datum (po kompresi souborů by mělo být ok 9 MB)
6. Wrzuciłem vrátit zpět do složky iGO8
7. Po rozbalení BT_IGO8.zip (Limak74) GetBT_UI.exe zkopírovali soubor do kořenového adresáře iGO8 a iGO8_BT celý katalog do katalogu Baby
8. V souboru SystemInformation \ Main \ main.ini zmianiłem vedení šnečí model 74
a to všechno.
Tomáš
Mio C710+, odemčené, služební OziExplorer
TomášF

Příspěvekod Zdenek C v 07 říj 2008 11:41

Tomasi diky!!!! Ja jsem si to precetl na tom webu jen v polstine, ale az ted konecne chapu wo co go :D .
Dan to myslel dobre a pro anglictinu to snad takovou snusku blbosti neda. Ale pocteni je to pekny a docela mi to zvedlo naladu.
Zdenek C

Příspěvekod vovi v 07 říj 2008 12:04

Já jsem si z toho pro sebe vyvodil poučení, že navigatemap_480_272.ui je MŮJ soubor. Ledaže byste někdo byl ještě větší LENIWEC než já :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod TomášF v 07 říj 2008 12:42

Zdenek C píše:...ale az ted konecne chapu wo co go...

No, neberte to jako, že si ze SvoDova upozornění na translator dělám srandu, on prostě je to jen strojový překlad a pokud to má být dostatečně rychlé, tak holt nějakou hlubokou analýzu textu dělat nemůže. Jinak ale tuhle stránku poslední dobou používám dost často... :)

Zdenek C píše:Dan to myslel dobre a pro anglictinu to snad takovou snusku blbosti neda.

Jistě to myslel dobře. Ale asi Tě zklamu, ani ta angličtina není nic moc.

Na druhou stranu - pokud mám např. text v japonštině tak i překlad typu "já být dobrý čecha" je za daných okolností přínos...

A stále tam přibývají další jazyky, některé ani nevím, že existují, víte třeba kde se mluví tangaložsky? Já to tedy nevím...
filipino.jpg
filipino1.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tomáš
Mio C710+, odemčené, služební OziExplorer
TomášF

Příspěvekod SvoDa v 07 říj 2008 12:58

Když si dáš překládát celou www stránku v jazyce, který neznáš, je to veliký přínos.
Taky bylo zajímavé si přeložit některé stánky našeho fóra do arabštiny, nebo japonštiny :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 07 říj 2008 13:01

výše uvedený příspěvek v japonštině:
Beze jména.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vuvu v 07 říj 2008 13:14

Jelikož velmi používám MIO místo handsfree s velmi dobrou slyšitelností a v původním Miomap se skinem J&T naprosto bez jakýchkoliv problémů, snažím se používat BT i v iGO8. Po mnohém a důkladném testování, jsem došel k těmto závěrům.
1. verze iGo8 44366 se skinem PlusPlus stačí spárovat MT s MIO jednou a MT se sám připojuje při zapnutí nebo probuzení MIO ( i po zapnutí třeba až za 2 dny ). Takto to používám již více jak měsíc a nikdy nepotřebuji spárovat ani není potřeba jít do zákl.menu – Mobilní telefon/Připojení telefonu. Když použiji skin diMka, spáruji MT, ale MT se mi udrží spojený s MIO při navigaci bohužel 5-10 minut. V každém případě se odpojí vždy při přepočítání.
2. verze iGO8 49545 a 54000 se skinem PlusPlus se spojení MT – MIO chová stejně jako ve verzi 44366 při použití skinum diMka, stále se odpojuje. Při skinu diMka v těchto verzích se vždy po odpojení a skoku do Mobilní telefon/Připojení telefonu MT připojí, ale po vyskákání a vrácení do navigace se MIO sekne a pomůže jenom restart nebo se MIO restartuje samo.

A ještě jeden poznatek. Při použití skinu PluPlus ve verzi iGO8 44366 chodí úsekové radary vizuálně, hlasově bohužel ne ( o tom se ví ), ale ve verzích iGO8 49545 a 54000 nechodí ani vizuálně
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
vuvu
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 07 říj 2008 13:28

@Vuvu: Musím napsat, ač nerad pro tebe, že už měsíc nejezdím na nic jiného než na Dimku (1.5.0.ttS), střídám verze 49545 a 54000 (přímo v MIO přes commander měním obě verze bez použití PC, takže nemusím ani restartovat a ani připojovat k PC a "nepřijdu" tak o spárování) a je naprosto běžné, že pokud nemusím restarovat z důvodu nahrání např. POI, či map, že mobil mi drží spárovaný s MIO třeba týden v kuse. Jak probudím MIO ze spánku, což dělám tak 15x denně, do 5 sec. se automaticky na mobilu změní profil a je spárováno (myslím, že máš taky SE 750). MIO používám nejen doma, ale i při jízdách autem a ještě se mi nestalo, že by to zatuhlo. Když jsem v autě, používám MIO k hovorům.
Vidím to na problém jinde. Asi jsem tě nepotěšil, ale v dimkovi a ani ve verzi iGO8 to nevidím. Na srazu to pořešíme, zkusíme porovnat chování a konfigurace, nebo si vem čistou kartu a zkusíme nahrát moji konfiguraci, jestli ti to BT pojede. Taky můžem na mém MIO spárovat tvůj telefon, a na tvém můj, možná že to je telefonem, ale o tom pochibuji, když ti to s PlusPlus skiny jede. Dle mého názoru bude něco se SAVE, anebo třeba opravdu pomáhají ty dva soubory BTOnOff.exe a BTswitcher.exe, které mám v iGO8 oba nahrané, ikdyž pořádně nevím, jestli pomáhají :?:
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu