@Vuvu: Musím napsat, ač nerad pro tebe, že už měsíc nejezdím na nic jiného než na Dimku (1.5.0.ttS), střídám verze 49545 a 54000 (přímo v MIO přes commander měním obě verze bez použití PC, takže nemusím ani restartovat a ani připojovat k PC a "nepřijdu" tak o spárování) a je naprosto běžné, že pokud nemusím restarovat z důvodu nahrání např. POI, či map, že mobil mi drží spárovaný s MIO třeba týden v kuse. Jak probudím MIO ze spánku, což dělám tak 15x denně, do 5 sec. se automaticky na mobilu změní profil a je spárováno (myslím, že máš taky SE 750). MIO používám nejen doma, ale i při jízdách autem a ještě se mi nestalo, že by to zatuhlo. Když jsem v autě, používám MIO k hovorům.
Vidím to na problém jinde. Asi jsem tě nepotěšil, ale v dimkovi a ani ve verzi iGO8 to nevidím. Na srazu to pořešíme, zkusíme porovnat chování a konfigurace, nebo si vem čistou kartu a zkusíme nahrát moji konfiguraci, jestli ti to BT pojede. Taky můžem na mém MIO spárovat tvůj telefon, a na tvém můj, možná že to je telefonem, ale o tom pochibuji, když ti to s PlusPlus skiny jede. Dle mého názoru bude něco se SAVE, anebo třeba opravdu pomáhají ty dva soubory BTOnOff.exe a BTswitcher.exe, které mám v iGO8 oba nahrané, ikdyž pořádně nevím, jestli pomáhají