Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
vovi píše:Já bych spíš poprosil o hrábnutí "do šuplíku" a přidání do verze 3.2 těch "tS" úprav jako ve starém dobrém Riks 2.6. Hlavně ta rychlost v mapě, nadm. výška mimo standardní panel a případně i nějaká ta aplikace v rychlém menu. On by to sice našinec už dnes zvládl sám, ale Dan to snad má někde uložené a nebude to muset hledat ve starém skinu
SvoDa píše:EDIT2:@IvoK: až teď jsem si všiml, že jsi si už sám odpověděl. Riks tam funkci "na lištu" má, ale teď už nevím, jestli ji má při ukončování, jelikož jsem si to do něj viz tento návod přepsal, ale vpravo nahoře na startovacím (základním) Menu má takovou malou obdélníkovou červenou ikonku.
vovi píše:Tak ten Riks 3.2 chodí jako víno - až na jedinou maličkost... pod 53228 se po startu při přepnutí do režimu Navigace objeví chybová hláška o chybějícím objektu.....
vovi píše:@SvoDa: odpusť nebohénu starci; hlava stará, nepracuje!![]()
Člověk si holt pamatuje jen to, co se mu hodí.
Máš úplnou pravdu: za to, co jsem tam toho 8.10. napsal, si zasloužím, abych si to přepsal sám. Tak provedu! A když se zadaří, tak to samozřejmě dám do placu
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků