Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin Riks (8.3.x _ 480×272)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin Riks (8.3.1.xxxx _ 480×272)

Příspěvekod sstopar v 03 lis 2008 14:59

Tak Audio jsem dal do slozky ui_igo8 a slape to.
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Příspěvekod SvoDa v 03 lis 2008 16:20

vovi píše:Já bych spíš poprosil o hrábnutí "do šuplíku" a přidání do verze 3.2 těch "tS" úprav jako ve starém dobrém Riks 2.6. Hlavně ta rychlost v mapě, nadm. výška mimo standardní panel a případně i nějaká ta aplikace v rychlém menu. On by to sice našinec už dnes zvládl sám, ale Dan to snad má někde uložené a nebude to muset hledat ve starém skinu ;)

@vovi:To je přesně to, čeho jsem se obával - předělávání skinů z 8.0.0. do 8.3.1.
Šuplík mám já, tomasII a možná že i ZdneněC, TomášF plněj, ale jen dodělat "věci" do IconX bylo pro mne na dva dny práce. Podotýkám, že spousta "věcí" je v souborech 8.3.1. řešena jinak, takže nejde o (s)prosté kopírování ze skinu 8.0. do skinu8.3., ale o titěrné a pracné přizpůsobování, porovnávání, hledání, dedukování a nakonec i o starou známou a osvědčenou metodiku alias pokus-omyl.

Mimo to mi dovol, abych ti připomněl viz diskuse z 8.10.2008: viewtopic.php?f=12&t=101&st=0&sk=t&sd=a&hilit=relax*&start=325

Doufám vovi, že to nebereš osobně, znáš mne, jsem "mladý" rýpal :lol: :lol: jen jsem to předpokládal, že k tomu předělávání bude muset dojít, že se na tu novou verzi vrhnem jak vlčáci.

Chlapi nemám tolik času (sem tam musím i do práce :lol: ), abych předělával všechno, co se objeví. Spíše bych uvítal, kdyby se do skinů kromě mně a tomasII, který se nějak odmlčel a sem tam i ZdeněkC a TomášF, pustili i jiní. Není to těžké, já se to taky "musel" naučit, je to jen náročné na čas, trpělivost a nervy. Mně hodně chybí to první, to druhé a třetí mi problém nedělá :lol:
Naposledy upravil SvoDa dne 03 lis 2008 16:42, celkově upraveno 3
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 03 lis 2008 16:22

SvoDa píše:EDIT2:@IvoK: až teď jsem si všiml, že jsi si už sám odpověděl. Riks tam funkci "na lištu" má, ale teď už nevím, jestli ji má při ukončování, jelikož jsem si to do něj viz tento návod přepsal, ale vpravo nahoře na startovacím (základním) Menu má takovou malou obdélníkovou červenou ikonku.

Riks 3.2 v "základu"(tedy bez úpravy z předchozí stany) má funkci "na lištu" vpravo nahoře na startovacím (základním) Menu. Je to ta malá červená obdélníková ikonka.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod vovi v 03 lis 2008 16:54

@SvoDa: odpusť nebohénu starci; hlava stará, nepracuje! :lol: :lol: Člověk si holt pamatuje jen to, co se mu hodí.
Máš úplnou pravdu: za to, co jsem tam toho 8.10. napsal, si zasloužím, abych si to přepsal sám. Tak provedu! A když se zadaří, tak to samozřejmě dám do placu ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 03 lis 2008 17:06

vovi píše:Tak ten Riks 3.2 chodí jako víno - až na jedinou maličkost... pod 53228 se po startu při přepnutí do režimu Navigace objeví chybová hláška o chybějícím objektu.....

Tato chybová hláška souvisí s Multimediálním menu. Komu tato hláška vadí, tak si může zobazování Multimediálního panelu zrušit v sys.txt.
Stačí odstředníkovat:

[interface]
;start_state="st_Launcher"

A je po hlášce. ;) :D :D
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 03 lis 2008 17:07

To potvrzuji - dnes už jsem jezdil s vystředníkovaným launcherem a vše bylo OK.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 03 lis 2008 17:31

K tlačítku "na lištu"(Riks 3.2) shrnutí:

1) Skin bez úprav tomasII(viz přispěvek SvoDy) má Riks ve startovacím (základním) Menu vpravo nahoře malou obdélníkovou červenou ikonku pro minimalizaci programu na lištu. Při ukončení programu je s nabídce pouze "Ukončit" a "Zrušit"

2) Skin s úprava tomasII(viz přispěvek SvoDy). Riksova červená ikonka "na lištu" zůtává a při ukončení programu jsou v nabídce možnosti 3 "Ukončit", "Zrušit" a "Minimalizovat(nebo "na lištu")".

Citovaná úprava Tomáše(tomasII) je otestovaná a ve skinu funguje korektně.
Naposledy upravil Ivo K dne 03 lis 2008 19:48, celkově upraveno 1
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 03 lis 2008 19:43

Pro skoro plné počeštění je možné použít soubor "Čeština pro všechny skiny(27.října 2008)" z webu tomasII. Funguje korektně.

Našel jsem pouze dva popisy v angličtině: "First Alert Distance" a "Second Alert Distance" v menu "Nastavení zvukového varování".

To ale vůbec nevadí, to jsou jen mušky. :lol: :lol:

Píši o skinu Riks 3.2
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 03 lis 2008 19:44

Ivo, díky. Ono je opravdu někdy potřeba, aby tu někdy někdo provedl revizi a korekturu napsaného, aby tomu bylo rozumnět ;)
Kéž by toto dělalo více lidí, pak by se spoustu marastu mohlo smazat, aby to tu nenarůstalo. (Lze smazat i tento příspěvek :lol: )
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 03 lis 2008 19:56

vovi píše:@SvoDa: odpusť nebohénu starci; hlava stará, nepracuje! :lol: :lol: Člověk si holt pamatuje jen to, co se mu hodí.
Máš úplnou pravdu: za to, co jsem tam toho 8.10. napsal, si zasloužím, abych si to přepsal sám. Tak provedu! A když se zadaří, tak to samozřejmě dám do placu ;)

@vovi:Neznám moc lidí, kteří by si dokázali sypat popel na hlavu, budiž ti to ke cti.
Rád bych tě ujistil, že kdybych měl čas, udělal bych to rád, zvlášť pro vás Riksáky - tebe a Jaspera, a to i v případě, že mne Riks moc neoslovil - pořád je to ten defaul panel s omezenými možnostmi.
Vím, že s diMkou a 8.3. je to zatím mrtvé, nadchl mne IconX a ten zas nemá hlasové radary. Možná že by dalo míň práce přidělat tyradary do IconX, než spoustu "starých" a možná i zapomenutých úprav rvát do Rikse.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu