Taky mám raději diMku, ale
beru, co je, a hlavně "neofrňuju"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nemůžu si odpustit následující poznámku:
Z některých členů fóra (nejen tohoto vlákna) mám dojem, že sem chodí jen jako do krámu pro rohlíky, které jsou notabene zadarmo a ještě se rozčilují, že nejsou křupavé a že jsou málo zahnuté. Nejen, že nepřiloží ruku k dílu, dokonce nejsou schopni si ani přecíst, co se tu píše, opakují dotazy, vystřelují jen požadavky a ještě kritizují, že jim to či ono nevyhovuje.
Za každým "odladěním" a nebo objevením "něčeho" je mhoho času a práce mnohých z nás a tito takto "nakupující" uživatelé by si to měli uvědomit, než toto fórum otevřou, natožpak než se rozhodnou "něco" požadovat nebo napsat. Děkuji za pochopení.
A pokud jsem náhodou někoho urazil, tak ti, kterých jsem chtěl doktnout, ať to klidně berou osobně
Lze však předpokládat, že si to ani nepřečtou, natož aby si to vztáhli na svou osobu
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teď zase zpátky na zem s těmi a pro ty, kteří ví o čem píšu.
Pokud si chcete nastavit
průhlednost panelu (palubky) u IconX skinu, tak se to dělá ve starém známém
navigatemap_xxx_yyy.ui, kde najdi
bmp="board_bg.bmp" (palubka při naplánované trase)
bmp="board2_bg.bmp" (palubka při nenaplánované trase)
a do řádku, ve kterém se tyto znaky nacházejí vepiš
alpha=15 (hodnota (15) značí stupeň průhlednosti (0-32), já použil 15, zdá se mi tak akorát současně pro kontrast s údaji a průhlednost).
Takhle to nějak vypadá:
display.jpg
display_1.jpg
Udělal jsem několik dalších úprav, co se týče zobrazování TMC a úprav velikostí a umístění údajů v panelu (palubce), vše ostaní z předchozích úprav jsem ponechal (např.rychlé menu s aplikacemi)
Tady je
odkaz na skin:Jako obvykle rovnou nakopírovat do content/skin.
http://rapidshare.de/files/40793714/ico ... a.zip.htmlTeď už jen čekám na to, až „někdo“, např. vovi
dořeší to hlasové hlášení radarů. Pokud použiješ „starou“ audio složku, radary pípají při přiblížení i překročení, ale nehlásí – viz. předch.diskuse.