Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin ICONX (8.3.x _ 480×272,320×240)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skiny iGO 8.3.1.xxxxx

Příspěvekod vovi v 29 říj 2008 23:02

Nenech se zmást, Radku! Řeč je o Gurjonovi a ten zatím v našem rozlišení není :(
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod deusexx v 30 říj 2008 06:06

JJ,máš pravdu,jenom jsem to stáhnul,tak jsem viděl :cry:
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 30 říj 2008 07:43

Taky mám raději diMku, ale beru, co je, a hlavně "neofrňuju" :lol:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nemůžu si odpustit následující poznámku:
Z některých členů fóra (nejen tohoto vlákna) mám dojem, že sem chodí jen jako do krámu pro rohlíky, které jsou notabene zadarmo a ještě se rozčilují, že nejsou křupavé a že jsou málo zahnuté. Nejen, že nepřiloží ruku k dílu, dokonce nejsou schopni si ani přecíst, co se tu píše, opakují dotazy, vystřelují jen požadavky a ještě kritizují, že jim to či ono nevyhovuje.
Za každým "odladěním" a nebo objevením "něčeho" je mhoho času a práce mnohých z nás a tito takto "nakupující" uživatelé by si to měli uvědomit, než toto fórum otevřou, natožpak než se rozhodnou "něco" požadovat nebo napsat. Děkuji za pochopení.
A pokud jsem náhodou někoho urazil, tak ti, kterých jsem chtěl doktnout, ať to klidně berou osobně ;)
Lze však předpokládat, že si to ani nepřečtou, natož aby si to vztáhli na svou osobu :(
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teď zase zpátky na zem s těmi a pro ty, kteří ví o čem píšu.

Pokud si chcete nastavit průhlednost panelu (palubky) u IconX skinu, tak se to dělá ve starém známém navigatemap_xxx_yyy.ui, kde najdi

bmp="board_bg.bmp" (palubka při naplánované trase)
bmp="board2_bg.bmp" (palubka při nenaplánované trase)
a do řádku, ve kterém se tyto znaky nacházejí vepiš alpha=15 (hodnota (15) značí stupeň průhlednosti (0-32), já použil 15, zdá se mi tak akorát současně pro kontrast s údaji a průhlednost).

Takhle to nějak vypadá:
display.jpg

display_1.jpg

Udělal jsem několik dalších úprav, co se týče zobrazování TMC a úprav velikostí a umístění údajů v panelu (palubce), vše ostaní z předchozích úprav jsem ponechal (např.rychlé menu s aplikacemi)
Tady je odkaz na skin:
Jako obvykle rovnou nakopírovat do content/skin.
http://rapidshare.de/files/40793714/ico ... a.zip.html

Teď už jen čekám na to, až „někdo“, např. vovi ;) dořeší to hlasové hlášení radarů. Pokud použiješ „starou“ audio složku, radary pípají při přiblížení i překročení, ale nehlásí – viz. předch.diskuse.
Naposledy upravil SvoDa dne 30 říj 2008 09:50, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod kasy v 30 říj 2008 07:55

To SvoDa: Je to přesně, jak píšeš. Osobně se cítím vždycky, když jsem tady, blbě. Je to proto, že nedovedu být nijak prospěšný při úpravách iGO. Jako důchodce bych času měl dost, jen ty znalosti chybí. Kdyby to tu bylo třeba o focení, byl bych určitě užitečnější. Takhle mi nezbývá, než vám všem poděkovat, což tímto činím.
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod amatér v 30 říj 2008 15:15

SvoDa píše:Pokud si chcete nastavit průhlednost panelu (palubky) u IconX skinu, tak se to dělá ve starém známém navigatemap_xxx_yyy.ui, kde najdi

bmp="board_bg.bmp" (palubka při naplánované trase)
bmp="board2_bg.bmp" (palubka při nenaplánované trase)
a do řádku, ve kterém se tyto znaky nacházejí vepiš alpha=15 [i](hodnota (15) značí stupeň průhlednosti (0-32), já použil 15, zdá se mi tak akorát současně pro kontrast s údaji a průhlednost).

@ Svoda,
pokud tě mohu doplnit, stejným způsobem lze upravit i nastavení průhlednosti horního panelu (jak si to nazval Ty - střechu)
stačí stejný zápis alpha=, ale v řádcích kde je
bmp="blackstripe.bmp"
bmp="blackstripe_top.bmp"
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 30 říj 2008 15:24

To ALPHA platí obecně pro jakýkoliv bmp. Pokud vím, tak byl odjakživa problém s průhledností (alpha) u panelu v PlusPlus a Riks, kde to z nějakého důvodu nefungovalo a muselo se to řešit úpravami bmp v programu MioMapBMP a řešit variantně skiny s různou průhledností, než tomasII vymyslel a aplikoval šoupák průhlednosti.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 30 říj 2008 16:14

Zase ten starý známý problém s automatickým přepočtem načtené trasy mimo polohu GPS.
Nutno v souboru route.ui ve složce common (nejlépe v data.zip, abys to nemusel dělat v každém skinu, který se objeví) změnit O na 1

<script sc_TurnOnPlanRouteMode>
vAutoReplan.SET 1
run sc_LoadRoute
</script>

Ještě bych si moc přál, kdyby se na ten skin IconX mrknul někdo z trojice ZdeněkC, TomášF a tomasII ohledně indikace metody trasy. Nějak mi to tam nejde implementovat dle postupu, který platil pro diMku či PlusPlus ve verzi 8.0.0.

Taky bych uvítal, kdyby se někdo "popral" s těmi hlasy radarů, a nenechal v tom voviho samotného ;) popř. zjistil, jak v IconX vypadá struktura hlasových souborů
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod venda v 30 říj 2008 16:28

Tak jsem si do IGO8.3 nahrál celkem čtyři skiny, ale ani jeden se mi nechce rozjet. Po restartu mi vždycky naběhne standatní. Mám to ve složce skin, nebo v Igo 8.3 se to dává jinam?
HTC Wilfire S, , iGO v9.6.7 v SDHC8GB.
venda

Příspěvekod Michalvb v 30 říj 2008 16:29

mám stejný problém....
Mio C520,Nav N GO IGO 8.3.2.83157, 3.Apr 2009 legal registred, Skin Riks_3.3
Michalvb

Příspěvekod amatér v 30 říj 2008 16:31

@ Michalvb + venda

Děláte si legraci? Máte pocit, že o skinech je tu toho málo? :mrgreen: