Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Příspěvekod SvoDa v 16 úno 2010 20:14

není zač, já věděl, že to rozchodíš ;) .
Jen se v klidu proklikávej všemi různými menu a sleduj, co to dělá, abys to tu nezahltil dotazy, popř. si přečti toto vlákno od začátku.
2930 příspěvků zas není až tak moc ;) :lol: :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 16 úno 2010 20:56

Dane a já s laskavým svolením všech přítomných dodám :lol: ...hlavně si udělej rychle zálohu na disk.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 16 úno 2010 21:15

Jak pravíš.
Je až s podivem, jak často se stále setkáváme s tím, že někdo používá tlačítko "Del" dříve, než CtrlC+CtrlV, tzn. jednou měří a dvakrát řeže :twisted:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 16 úno 2010 21:35

Víš,co je Dane nejhorší?Já už těch záloh,mám tolik,že se v tom nevyznám.A největší (cenzored) mám v oblohách v autochangeru.Tak tam jsu vedle jak ta jedle.Pokaždý jiná obloha a pokaždý jinej kruh pro "auto"(nevím jak to nazvat asi becker)bez signálu.Ale já na to přijdu :lol: I bez zálohy.Mira už mě nakopává týden a furt mě to dostává.Jednou barevnej,jednou šedej.A pak si udělej zálohu.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 16 úno 2010 21:41

Jsem na tom podobně. Nicméně, snažím se mít na své 16GB kartě obsah provozní SD + pravidelně na ni přes TC kopíruju obsah MFD, ale v PC si mám šílenej "píp" :lol: :lol: :lol:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 18 úno 2010 19:46

Pánové, označujte si vždycky nejnovější zálohu jako "poslední záloha", pak se v tom bezproblému vyznáte. :lol: :lol: :lol:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod dalanik v 18 úno 2010 19:59

Tak doporucuji pouzit Total Commander - je tam funkce synchronizovat foldry, a zalohuji tymto zpusobem jak flash disk tak 32 gb kartu. Jedina nevychoda je to ze na strane zalohy neumi odstranit prazdne adresare ale se to nestava moc casto. pak zaloze pridavam extenze "RRRRMMDD" a vzdy vim kdy jsem naposled delal backup. Jo a mam zalohu jak doma tak v praci ;-) Pro pripad kdyby odesel notebook ;-)
dalanik

Příspěvekod tomasii v 18 úno 2010 20:14

Co se týká zabezpečení dat v notebooku (ne Miu), tak jsem si ho zautomatizoval. Koupil jsem si "My Book" od Western Digital - je to 2TB raidový NAS, do kterého se po instalaci příslušného softu do mého a manželčina notebooku automaticky průběžně archivují zvolené soubory a jejich změny. NAS mám připojený k notebookům přes wifi (wpa tkip) a když systém má spojení, tak automaticky zjistí rozdíly a "doarchivuje". Je to trochu dražší, ale nemusím se o nic starat (kromě občasného promazání nezajímavých věcí).
Sem ale zálohování moc nepatří i proto, že mi to na Mio rovnou (aspoň zatím) automaticky nefunguje. :D
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 19 úno 2010 19:41

Funguje někomu zvuk u _DA značek ?
Zkoušel jsem různě přenastavovat u aktivních/všech značek, různé typy zvuků a furt nic :(
Nejede to ani v origo skinu, natož v _tSif_ úpravách.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 19 úno 2010 22:36

Dane,blbá otázka.Co jsou DA značky.Já si dnes všiml,že s novýma ikonama radarů od Mirka,to na mě řve česky,tak jak má rozšířenou hláškou podle nastavení v radarech,ale nevím proč ještě anglicky danger ....(hlas ženské),kterej nevím kde zrušit.Nikde jsem ho nenastavoval.
Edit..DA jsem si už našel.Ale zatím jsem je nikde při mém cestování neviděl :)
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu