Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
Zdenek C píše:No, a to me stve. Ale neumim z navigatemap_... zavolat <script sc_RefreshRouteInfo> v route.ui. Mozna by slo neco podobnyho napsat primo nekam do navigatemap_..., ale prvni pokus se nezdaril a na dalsi experimenty metodou pokus-omyl mam ted malo casu.
TomášF píše:Popravdě nějak moc nerozumím. Bude to asi tím, že mám jen C710 a ta žádnou kolíbku nemá takže vůbec nemám představu jak to s kolíbkou funguje. Já mám jen drátovou anténu.
Ale když se dívám na ten příkaz - překládám si to tak, že to znamená zobraz na příslušných souřadnicích "$tmc_events.spr" v případě, že seznam TMC událostí není prázdný a je připojeno TMC. Takže bych asi zkusil i u toho SPRITE spr_TMC_Status odstranit z visible model tu část !tmc.present.
<SPRITE spr_TMC_Status x=62 y=112 z=63 bmp="$tmc_events.spr" phase=2 visiblemodel="!tmc.events.list.isempty">
Ale je to bez záruky a třeba to vůbec nebude fungovat, nevím, jen zkouším...
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků