Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Příspěvekod SvoDa v 11 úno 2010 18:50

fando DĚKUJI i já :!: :!: :!: Dokonce mají snímky jen 256 kB, což je o 130 míň a kvalita je výborná.

EDIT: Gurjonisti využívající standartní složku MFD/APP/PSC/PSC.exe, což je původní printscreen program, budouli chtít využívat tento nový doporučuji, že není nutno přepisovat cesty v navigatemap_xxx_yyy.ui či seznam ext.app. v SAVE, nebo aktualizovat cestu ve skinu v ext.app.
Stačí dát výše uvedený vSnap.exe i s knihovnami tam, kde máte PSC, tzn. do MFD/APP/PSC a stávající PSC.exe smazat či přejmenovat a vSnap.exe přejmenovat na PSC.exe ;) Změní se sice jeho ikona, ale po restaru přístroje již bude nová ikona programu vSnap, ale vše, odkud máme namapován původní PSC.exe (desktop, spouštěč, skin, ext.aplikace,...) funguje nyní jako vSnap.exe ;)
Takto to funguje, odzkoušel jsem to.

Analogicky i ti, co mají i v jiných skinech nemusí měnit cesty z PSC.exe k nové aplikaci, ale přejmenovat novou aplikaci na PSC.

Fando, ještě jednou díky. My už s IvoK řešili přes SZ, co z MioPocketu bude potřeba za knihovny či registry, já MioPocketem brouzdal dost dlouho, ale nevěděl jsem jak najít zrovna ty knihovny, které to potřebovalo :( :oops:
jak jsi na to přišel ? není-li to složité (koukl jsi se do exáče ?)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod fanda v 12 úno 2010 00:14

Chystal jsem to jako zajímavou informaci s předváděčkou na setkání v Kolesách. Vydržíš to těch 14 dnů anebo se to chceš dozvědět už teď?
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 12 úno 2010 06:40

@fanda: Ne, ne, tady se nesmí ani naznačovat :!: :lol:
Ne vážně, rád (asi nejen já) to uvidím jako předváděčku na srazu ;) .
Ty, co ale nebudou účastníky zájezdu, to však možná zajímá taky, takže to nechám na tobě, není-li to tajné ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 12 úno 2010 09:15

Chlapi,jak se stím vSnap-em pracuje? Spustím ho z Externích aplikací,ale jak se pak dostanu na stránku,kterou chci "vyfotit"? Jakákoli snaha posunout se na jinou stránku aplikaci schová a už se mi ji nepodaří vyvolat.
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod harcarik v 12 úno 2010 09:48

@expertdb
Zo vSnapom sa pracuje tak, že ho spustíš, môžeš upraviť cestu a názov snímky a nastavíš čas po ktorom sa spustí fotenie.
Klikneš na Capture a prejdeš na fotenú stránku. Máš na to nastavený čas. Po tom čase sa snímka urobí sama a uloží.
Nájdeš ju v TotalComanderi. Preložiť na StorageCard a je to. Ten čas max 10 s. je dosť krátky.
Naposledy upravil harcarik dne 12 úno 2010 09:55, celkově upraveno 1
harcarik

Příspěvekod expertdb v 12 úno 2010 09:55

Aha,takže jestli jsem to dobře pochopil, musím stihnout v nastaveném čase přejít na stránku,kterou chci snímat. Je to tak.?
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod SvoDa v 12 úno 2010 09:56

U PSC.exe to fungovalo tak, že při přechodu na jinou stránku klikl jsi do toho místa, kde předtím rámeček této aplikace byl a on se zase objevil. U toho vSnap.exe toto nefunguje, ale zase se tam dá nastavit až 10 sec. než se pořídí snímek a to je dost času se dostat tam, kam potřebuješ
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod harcarik v 12 úno 2010 09:57

@expertdb
Je to tak. Už som vyššie doplniť.
harcarik

Příspěvekod Ivo K v 12 úno 2010 09:58

Jj. Je to tak.
Já si zrovna volím uložení na SD kartu. Mám na ní také adresář Temp. ;)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 12 úno 2010 10:00

škoda, že vSnap neumí to, co PSC - vyvolat se klikem do onoho místa jeho předchozího "zjevení". Mnohdy čekám připravený na focení na vhodný okamžik, a to se u vSnap nedá
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu