vovi píše:A ještě jedna věc z PlusPlus: ačkoliv tam mám nastaveno automatické přepočítání při sjetí z vypočtené trasy, tak se to nepřepočítává - jen se nahoře objeví ta dvojice kulatých zelených šipek (statických) a je třeba na ni ručně ťuknout, aby se trasa přepočítala. Je to chyba, nebo vlastnost? Dělá mi to při totožném nastavení jen ++, ostatní skiny přepočítávají okamžitě.
Ten problem predcasneho oznamenim radaru mam taky. Uz jsem o tom psal. Nastaveny mam 300 m, ale ohlasi ho uz nekde na 430 m. Zkousel jsem menit hodnoty v sys.txt, ale zatim nic pozitivniho. Ale muze to byt tim, ze jsem menil blby parametr.
Pokud jde o automaticke prepocitavani, tak to se vypne samo v pripade, ze mas naplanovanou trasu a zacinas mimo aktualni pozici GPS. Zkus si pres rychle menu (klik vlevo dole na navigacni obrazovce) a delsim podrzenim na tech dvou zelenych sipkach zapnout menu navigace. Tam je automaticke prepocitavani potreba znovu zapnout a vratit se (nejrychleji prejetim prstem po dolnim okraji obrazovky zprava doleva). Navigace vypina automat. prepocitavani i v pripade, ze mas automaticke prepocitavani nastavene v sys.txt. Uz jsem dumal, ze se podivam, kde by se to vypinani dalo zrusit, pripada mi nelogicky a hlavne neprakticky. Ale na prvni pokus jsem to nenasel a cas me tlaci, tak jsem to zatim odlozil. Pokud nekdo vite, tak dejte vedet.