Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Databáze údajů CountryInfo pro skiny

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: CountryInfo

Příspěvekod kikina v 05 říj 2009 00:27

A pro rozlišení 320+240 by prosím nebylo? :cry:
kikina

Re: Databáze údajů CountryInfo pro skiny

Příspěvekod SvoDa v 05 říj 2009 05:55

@kikina: jak je napsáno v prvním příspěvku tohoto vlákna -
Tato aplikace je funkční "zatím" pouze pro rozlišení 480x272, ovšem lze upravit i pro jiná rozlišení - je to o "velikosti" podkladních béempéček (background...) a o souřadnicích jednotlivých pozic ikon a textů v jednotlivých .ini souborech, takže se třeba najde někdo, kdo má pár hodin či odpolední čas a přetaví to např. pomocí emulátoru i do jiných rozlišení.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 05 říj 2009 06:59

No vypadá to opravdu senzačně.Díky.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 05 říj 2009 08:14

Aktualizován 1. příspěvek tohoto vlákna.

Tato aplikace bude mít velký význam pouze za předpokladu, budeme-li mít údaje o jednotlivých zemích aktuální a kompletní.

Jak se již zmínil fmilan - Zatím nejsou zpracovány všechny státy a proto prosíme uživatele, kteří seženou zajímavé
informace o jakémkoliv státě, aby je napsali
zde do vlákna, popř. poslali přímo autorům jednotlivých variant těchto ConutryInfo.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 06 říj 2009 15:38

Rozlišení pro 320x240 je hotové a snad, když Mirek, Milan a další dovolí, je vyvěsím tento týden na webu. Je odzkoušené na C710.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod amatér v 06 říj 2009 18:43

Já měl připravené nějaké dodělávky, ale vyrojilo se tolik různých verzí, že se to už bude těžko koordinovat.
amatér
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 06 říj 2009 23:06

To máš Mirku 100% pravdu. Vycházím z Tvé verze upravené Milanem. Ty jsem upravil pro 320x240 = zahrnul jsem přidané texty a větší tlačítka, musel jsem přesunout tlačítka "I" a změnit i background.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod amatér v 06 říj 2009 23:52

Měl jsem, v úmyslu přidat informace o platnosti pojištění v jednotlivých státech, kam se obrátit v případě nehody v cizině, kontakty na ZS, ale bojím se toho aby postupně nevznikala nepřehledná aplikace čítající několik MB zbytečných informací. Takže jsem se rozhodl, že pojedu svou linii, a bude jen na uvážení každého jak si to upraví, co z čeho vybere, co z čeho vyhodí. :D
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 07 říj 2009 05:57

Myslím Mirku, nechci tě do ničeho nutit, a navíc tvé know-how už ti nikdo neodpáře :D , stejně tak jako mně ty zmatky kolem rozdělení vlákna :oops: , že ta fmilanova varianta s možností rozkliknutí další stránky k dané zemi, je výborná a že by jen stačilo udělat "další" stránku právě s těmito tvými užitečnými informacemi, které dáváš dohromady, popř. to vecpat na tu fmilanovu stránku.
Je to jen jeho "první" varianta (já mu k tomu dělal jen ikony a jejich polohy) a sám navrhuje, že tam cokoliv dopíše, pakliže mu "někdo" pošle užitečné informace, které by tam zahrnul. U některých zemí již info o tísňových volání, havarijníách službách,... tam již má a právě kvůli těmto informací ta stránka přibyla.

Byla by škoda dělat takto užitečnou věc "paralelně" :( ;)
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod dalanik v 07 říj 2009 07:27

Je super ze se tam pridavaji dalsi informace, ja jen ze je skoda to delat pres BMP, kazdy stat je 391Kb a blbe se to edituje... proto jsem i delal vlastni verzi, aby se informace snadneji upravovale... meli bychom udelat jednou verzi ktera bude cist informace z textaku.... ;-(
dalanik

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu