Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
SvoDa píše:Jel jsem na ni v reálu a restart jsem nezaznamenal a zkoušel jsem dokonce za jízdy měnit mapy.
Pravdou je, že prosté nakopčení TomSoft příkazů kolem 2D miniokna v 3D mapě činí "jisté problémy"
a) po ukončení iGO8 s tímto skinem se znovuspuštěné iGO8 rozběhne i s 2D minioknem v 3D mapě, přestože se ukončovalo s vypnutým 2D minioknem a okno nejde ve znovupuštěném okně vypnout (pomůže jen obnova dat, resp. nahrátí zálohy ze SAVE).
b) již zmiňovaný řádek Map2.CENTERCURSOR ve <script sc_RD_SetCockpitMapSize2> (soubor scripts_480_272.ui), který stanovuje polohu navišipky v tom 2D miniokně - jeli tento řádek aktivní, po návratu do mapy nikdy nejsi na pozici GPS, ale tam, kde jsi naposledy kliknul do mapy (např. při zadávání cíle) nebo jsi kousek od polohy GPS a musíš kliknou na pravé dolní modré oušku, aby jsi byl na pozici GPS. Jeli tento řádek neaktivní (zastředníkovaný), vše fachčí OK, ale navišipka v 2Dminiokně je v jeho těžišti a není vidět moc "dopředu"
c) nejde nastavit výšku náhledu v 2Dminiokně oproti 3D (výška "nadhledu" pro 3D = výška "nadhledu pro to 2D miniokno
z výše uvedených důvodů je na každém z vás, co bude používat za verzi skinu, vždyť já to nikomu nenutím a co se týče mne, pokud se nevychytají tyto 3 problémy a má-li se dokonce přidat čtvrtý, co popisuje laro (restart (kolaps přístroje) za jízdy, zůstanu u varianty bez okna.
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků