Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin Gurjon pro iGo 8.3.2

Příspěvekod fmilan v 31 srp 2009 21:00

Data i branding mám originál z té verze :?
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 31 srp 2009 21:03

Jenže soubory ve skinech jsou ze starého data.zip pro verze 8.3.2
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 31 srp 2009 21:14

Tak tedy vše zpět.

Přejmenoval jsem adresář "ui_igo8_da" zpět na "ui_igo8", vymazal komplet adresář SAVE a navigační šipky mám žluté a POI ikonky se mi nabízí jen ty defaultní, modré. :o :(
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Jasper v 01 zář 2009 04:47

Nějak to tady nestíhám sledovat ale použil jsem z nové verze jak exe tak data a branding.zip. Adresář ui_igo8 jsem nepřejmenovával a chová se mi to jak popisuje Dan. Ikon POI vidím 28 stránek, navigační šipky mám červené.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 01 zář 2009 05:52

To je na tom vždycky to krásné, když se to někomu chová jinak a přitom některým stejně.
Opravdu jsem extra složku ui_igo8 nepřejmenovával a verze 102 si z ní bere všechny .bmp, které tam mám (poi ikony, zelené šipky manévrů, počeštěný lineární kompas, vlastní pozadí,...).
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 01 zář 2009 06:57

Ještě detailnejší popis mého nastavení:
Mám na kartě tři samostatné složky s iGO8 (iGO80, iGO81 a iGO82) a různými verzemi a nastaveními.
Ta hlavní verze iGO8 je ve složce iGO8O, kde je komplet content. Přejmenoval jsem ji na iGO80 proto, aby si do jejího content nešahala verze iGO8 co mám na MFD :D

Tu verzi 102 na SD mám v samostatné složce iGO82 vedle složky iGO8O.

V iGO82 je content zcela prázdná, ale jak je videť ze screenu,
display_1.jpg

je tam vše ostatní, jako v "plné verzi" (audio, gfx, ui_igo8,...) a v sys.txt je
[folders]
content="\Storage Card\igo80\CONTENT"
app="%SDCARD%/iGO82"

Složky a soubory začínající písmenem "x" jsou jen alternativy, těch si nevšímejte ;)

Píšu to jen proto, že by to, byť je to málo pravděpodobné, mohlo mít vliv, že jsem nemusel přejmenovávat ui_igo8 na ui_igo8_da :?: :oops:

Další věc je, že jsem přihrál do origo branding složku project_config, která řeší problém PNA/PDA a psal jsem o tom tady viewtopic.php?f=12&t=223&start=1589 a pro tu novou verzi 102 ho máte tady
BRANDING.ZIP

No a do třetice - taky se mi mnohokrát osvědčilo, spustit na SD funkční a spolehlivou verzi, např. 8.3.2.73871 nebo 64873, udělat zálohu dat (správa dat), kdy se vytvoří adresář backup na kartě (jeho obsah=SAVE). Pak spustit verzi, ve které máte rozhozené nastavení a přes správu dat zvolit obnovit data (totéž, jakobyste SAVE s funkční verze nakopírovali do problémové verze).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 01 zář 2009 07:01

Jak píše Dan.Nemám s touto verzí žádný problém.Dokonce jsem se dočetl na "sousedním" foru,že údajně skin chodí nejen přidáním adresáře ui_igo8_da,ale dokonce to chodí jen s tímto adresářem samotným.Origoš ui_igo8 se dá smazat a nemusí tam být.Zatím jsem ale netestoval.Ušetřilo by to místo ;)
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 01 zář 2009 07:09

Tak teď jsi do toho vnesl zmatek
skin chodí nejen přidáním adresáře ui_igo8_da,ale dokonce to chodí jen s tímto adresářem samotným
s kterým samotným? s ui_igo8 nebo ui_igo8_da?
Origoš ui_igo8 se dá smazat a nemusí tam být
origoš je ale ui_igo8_da :!:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 01 zář 2009 07:15

No ve skinu beru originál ui_igo8.Takže pokud ho přejmenuju na ui_igo8_da,tak by to údajně mělo chodit taky.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 01 zář 2009 07:41

Co to znamená "údajně" :?: Skin se složkou ui_igo8 nespolupracuje s origo data.zip ve kterém je složka ui_igo8_da (neseděly by cesty k souborům).
Samotný igo8.exe je však se "starými" branding, data a skiny funkční, iGO8 jede, nepadá, jen nevidíš v menu ty nové funkce, které jsou vlastní jen ..._da verzi.
Porovnej si např. obsah např. navigate_map_480_272.ui u gj_6.9.3_tSi (klasika) s gj_6.9.3_tSi_da (skin přetavený fmilanem pro verzi 102...

Jak už jsem popisoval
SvoDa píše:Zajímavé je, když podrobuji ten data.zip s ui_igo8_da analýze, že se tam nachází stále odkazy na složku ui_igo8 a nikoliv na ui_igo8_da, což bych pochopil u těch souborů, které máme ve skinu a jež jsou jim nadřazeny, ale např v general_480_272.ui, který je jen v data.zip a není ve skinu
jsou sekce
<layer ui_Background z=20>
<SPRITE sprH_Background x=0 y=0 z=1 bmp="ui_igo8/480_272/default.bmp">
<SPRITE xxx x=0 y=0 z=2 bmp="daynight.bmp" alpha=0>
</layer>

<layer ui_Exiting z=35>
<SPRITE xxx x=0 y=0 z=1 bmp="ui_igo8/480_272/loading.bmp">
<TEXT txt_exiting x=0 y=250 w=480 z=160 align="RIGHT" text="EXITING, PLEASE WAIT..." FONTTYPE=buttonlabel1 color=#FFFFFF fontsize=16>
</layer>

proto to může asi házet tu starou známou chybu chybějícího loadingu, ale přesto to jede.

Jak jsem již psal včera, zajímavé je to, že si skin v klidu bere béempéčka z iGO8/ui_igo8 a že pro tuto verzi nemusí být ještě jedna extra složka iGO8/ui_igo8_da. :!: :o
Jediné moje vysvětlení je to, že příkaz hledá .bmp pouze dle jeho názvu a nikoliv i s adresou, jako je tomu u těch výše uvedených, např. bmp="ui_igo8/480_272/loading.bmp".

Jenže složka ui_igo8 ale v té nové verzi ani v data a ani v branding neexistuje :o :!: jelikož je tam pouze složka ui_igo8_da :!: a přesto to jede :!: :o Je to na mne moc vysoká matematika :?: :oops: nebo jsem jen přehlédl prosté zákonitosti :?: :oops:

fmilan opravdu doplňoval zápisy v tom skinu pro _da tak, že hledal jsi ve standartním skinu pojem "ui_igo8" a nahrazoval za "ui_igo8_da" + doplňoval pasáže kolem těch _da funkcí z těch .ui souborů příslušného data.zip do .ui souborů ve skinu .
Totéž asi dělal i Mirek, bo už má předělaný kikker.

Ještě zajímavější je to, že mně a jasperovi to čte bmp z ui:igo8, kdežto fmilanovi a IvoK ne a museli extra složku ui_igo8 (nikoli skožku ve skinu, ta již přejmenovaná je) přejmenovat na ui_igo8_da a proto jsem psal tento příspěvek - viewtopic.php?f=12&t=223&start=1866
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu