Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
s kterým samotným? s ui_igo8 nebo ui_igo8_da?skin chodí nejen přidáním adresáře ui_igo8_da,ale dokonce to chodí jen s tímto adresářem samotným
origoš je ale ui_igo8_daOrigoš ui_igo8 se dá smazat a nemusí tam být
SvoDa píše:Zajímavé je, když podrobuji ten data.zip s ui_igo8_da analýze, že se tam nachází stále odkazy na složku ui_igo8 a nikoliv na ui_igo8_da, což bych pochopil u těch souborů, které máme ve skinu a jež jsou jim nadřazeny, ale např v general_480_272.ui, který je jen v data.zip a není ve skinu
jsou sekce<layer ui_Background z=20>
<SPRITE sprH_Background x=0 y=0 z=1 bmp="ui_igo8/480_272/default.bmp">
<SPRITE xxx x=0 y=0 z=2 bmp="daynight.bmp" alpha=0>
</layer>
<layer ui_Exiting z=35>
<SPRITE xxx x=0 y=0 z=1 bmp="ui_igo8/480_272/loading.bmp">
<TEXT txt_exiting x=0 y=250 w=480 z=160 align="RIGHT" text="EXITING, PLEASE WAIT..." FONTTYPE=buttonlabel1 color=#FFFFFF fontsize=16>
</layer>
proto to může asi házet tu starou známou chybu chybějícího loadingu, ale přesto to jede.
Jak jsem již psal včera, zajímavé je to, že si skin v klidu bere béempéčka z iGO8/ui_igo8 a že pro tuto verzi nemusí být ještě jedna extra složka iGO8/ui_igo8_da.![]()
![]()
Jediné moje vysvětlení je to, že příkaz hledá .bmp pouze dle jeho názvu a nikoliv i s adresou, jako je tomu u těch výše uvedených, např. bmp="ui_igo8/480_272/loading.bmp".
Jenže složka ui_igo8 ale v té nové verzi ani v data a ani v branding neexistuje![]()
jelikož je tam pouze složka ui_igo8_da
a přesto to jede
![]()
Je to na mne moc vysoká matematika
![]()
nebo jsem jen přehlédl prosté zákonitosti
![]()
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků