Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin Gurjon pro iGo 8.3.2

Příspěvekod SvoDa v 31 srp 2009 13:34

Zajímavé je, Milane, když podrobuji ten data.zip s ui_igo8_da analýze, že se tam nachází stále odkazy na složku ui_igo8 a nikoliv na ui_igo8_da, což bych pochopil u těch souborů, které máme ve skinu a jež jsou jim nadřazeny, ale např v general_480_272.ui, který je jen v data.zip a není ve skinu
jsou sekce
<layer ui_Background z=20>
<SPRITE sprH_Background x=0 y=0 z=1 bmp="ui_igo8/480_272/default.bmp">
<SPRITE xxx x=0 y=0 z=2 bmp="daynight.bmp" alpha=0>
</layer>

<layer ui_Exiting z=35>
<SPRITE xxx x=0 y=0 z=1 bmp="ui_igo8/480_272/loading.bmp">
<TEXT txt_exiting x=0 y=250 w=480 z=160 align="RIGHT" text="EXITING, PLEASE WAIT..." FONTTYPE=buttonlabel1 color=#FFFFFF fontsize=16>
</layer>

proto to může asi házet tu starou známou chybu chybějícího loadingu, ale přesto to jede.

Jak jsem již psal včera, zajímavé je i to, že si skin v klidu bere béempéčka z iGO8/ui_igo8 a že pro tuto verzi nemusí být ještě jedna extra složka iGO8/ui_igo8_da. :!: :o
Jediné moje vysvětlení je to, že příkaz hledá .bmp pouze dle jeho názvu a nikoliv i s adresou, jako je tomu u těch výše uvedených, např. bmp="ui_igo8/480_272/loading.bmp".

Jenže složka ui_igo8 ale v té nové verzi ani v data a ani v branding neexistuje :o :!: jelikož je tam pouze složka ui_igo8_da :!: a přesto to jede :!: :o Je to na mne moc vysoká matematika :?: :oops: nebo jsem jen přehlédl prosté zákonitosti :?: :oops:

Podle jakého klíče jsi vlastně doplňoval zápisy v to _da skinu?
Hledal jsi ve standartním skinu pojem "ui_igo8" a nahrazoval za "ui_igo8_da" :?: + doplňoval pasáže kolem těch _da funkcí z těch .ui souborů příslušného data.zip do .ui souborů ve skinu ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 31 srp 2009 14:55

Přesně tak jsem to dělal. Jako začátečník nezatížený hlubokým věděním :lol: jsem začal s příponou _da a pak hledal věci, co nefungují konfrontací s datazipem.
Vlastně jsem se na tom 2-3 dny učil ;) takže jak jsem psal, příští verzi udělej jako obykle a když zas pár dní počkáte, tak to projedu od začátku s lepšími poznámkami než mám teď. Já to totiž původně začal dělat jen tak ze srandy :lol: a moc jsem nepočítal s tím, že to bude chodit :o :D

Jo sím loadingem jsem měl taky jednu chvíli potíž (najednou jakási šedá silnice), ale bohužel zrovna toto jsem si nenapsal.
Ale mě to bere loading.bmp z brandingu, takže mu ten zápis v data asi nevadí. :?:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 31 srp 2009 15:09

fmilan píše:Jo sím loadingem jsem měl taky jednu chvíli potíž (najednou jakási šedá silnice), ale bohužel zrovna toto jsem si nenapsal.

Vyhoď branding.zip a budeš mít tu zašedlou silnici pořád :D
amatér
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 31 srp 2009 15:13

Jj. Právě jsem to zkusil.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod fmilan v 31 srp 2009 15:35

Já jsem zase u nové verze musel adresář ui_igo8 přejmenovat na _da, protože mě to nebralo ikony a byly jen ty defaultní modré.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 31 srp 2009 20:28

Potvrzuji, to co píše fmilan.

Také jsem musel adresář "ui_igo8" přejmenovat na "ui_igo8_da", aby mi IGO8 bralo jiné ikony, než jen ty defaultní, modré.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 31 srp 2009 20:40

Chlapi neblbněte, mně to bere všechno z iGO8/ui_igo8 bez přejmenování.

Neříkejte, že vám to ui_igo8 ignorovalo :!: Předpokládám, že píšete o ikonách POI, ale to může být "starým" SAVE, zkuste jeho výmaz, popř. načíst zálohovaná data.
To vám nečetlo žádné .bmp z extra ui_igo8 :?: Měli jste v gurjonovi např. zelené šipky manévrů diricon....bmp, které máš v ui_iGO8 (před přejmenováním) - pak by to z toho ui_igo8 v klidu četlo, nebo byly žluté jako v originálu - pak by to ui_igo8 nečetlo, myslím, že iVoK si do ui_igo8 dával ty zelené.

jestli to nečetlo jen ikony POI, ale ostatní .bmp ano, nebude problém v přejmenování _da, ale v SAVE
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 31 srp 2009 20:45

Šipky jsem měl i mám zelené. Byly zelené i před přejmenovámím iGO8/ui_igo8_da.

Ještě to teda testnu.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod fmilan v 31 srp 2009 20:56

Šipky jsem měl a mám stále žluté :? Kde jsou ty zelené :o :?:
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 31 srp 2009 20:58

Chlapci zlatí, přejmenováním ui_igo8 na ui_igo8_da ze starého data.zip nový neuděláte :lol: :lol: :lol: .
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu