jsou sekce
<layer ui_Background z=20>
<SPRITE sprH_Background x=0 y=0 z=1 bmp="ui_igo8/480_272/default.bmp">
<SPRITE xxx x=0 y=0 z=2 bmp="daynight.bmp" alpha=0>
</layer>
<layer ui_Exiting z=35>
<SPRITE xxx x=0 y=0 z=1 bmp="ui_igo8/480_272/loading.bmp">
<TEXT txt_exiting x=0 y=250 w=480 z=160 align="RIGHT" text="EXITING, PLEASE WAIT..." FONTTYPE=buttonlabel1 color=#FFFFFF fontsize=16>
</layer>
proto to může asi házet tu starou známou chybu chybějícího loadingu, ale přesto to jede.
Jak jsem již psal včera, zajímavé je i to, že si skin v klidu bere béempéčka z iGO8/ui_igo8 a že pro tuto verzi nemusí být ještě jedna extra složka iGO8/ui_igo8_da.

Jediné moje vysvětlení je to, že příkaz hledá .bmp pouze dle jeho názvu a nikoliv i s adresou, jako je tomu u těch výše uvedených, např. bmp="ui_igo8/480_272/loading.bmp".
Jenže složka ui_igo8 ale v té nové verzi ani v data a ani v branding neexistuje

jelikož je tam pouze složka ui_igo8_da
 jelikož je tam pouze složka ui_igo8_da  a přesto to jede
 a přesto to jede  
   Je to na mne moc vysoká matematika
  Je to na mne moc vysoká matematika   
  nebo jsem jen přehlédl prosté zákonitosti
 nebo jsem jen přehlédl prosté zákonitosti  

Podle jakého klíče jsi vlastně doplňoval zápisy v to _da skinu?
Hledal jsi ve standartním skinu pojem "ui_igo8" a nahrazoval za "ui_igo8_da"
 + doplňoval pasáže kolem těch _da funkcí z těch .ui souborů příslušného data.zip do .ui souborů ve skinu ?
 + doplňoval pasáže kolem těch _da funkcí z těch .ui souborů příslušného data.zip do .ui souborů ve skinu ?

jsem začal s příponou _da a pak hledal věci, co nefungují konfrontací s datazipem.
  jsem začal s příponou _da a pak hledal věci, co nefungují konfrontací s datazipem. takže jak jsem psal, příští verzi udělej jako obykle a když zas pár dní počkáte, tak to projedu od začátku s lepšími poznámkami než mám teď. Já to totiž původně začal dělat jen tak ze srandy
  takže jak jsem psal, příští verzi udělej jako obykle a když zas pár dní počkáte, tak to projedu od začátku s lepšími poznámkami než mám teď. Já to totiž původně začal dělat jen tak ze srandy  

Kde jsou ty zelené
  Kde jsou ty zelené