Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin Gurjon pro iGo 8.3.2

Příspěvekod SvoDa v 13 srp 2009 14:49

JJ, jerry, máš pravdu, proč to dělat složitě,když to jde jednoduše :!:
Ono opravdu není potřeba tu lištu odstřelovat předem, tzn. před spuštěním iGO8, ale úplně stačí po spuštění iGO8 kliknout nejdříve na kontakty a lišta se u ničeho neobjeví až do příštího restartu.
Díky
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 13 srp 2009 17:08

Ještě jsem si trochu pohrál a ty kontakty fungují kdykoliv. Je jedno jestli před tím byly spuštěny jiné aplikace a zkusil jsem to před chvílí i při navigování. Po stlačení kontaktů (pri zrušené liště!) kdykoliv se lišta na chvíli objeví a pak zmizí "navždy" (tedy až do uvedeného restartu).
Konečně je od ní pokoj, dobrá práce od Dana. :idea:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 13 srp 2009 17:21

dost dobře nechápu to slovní spojení
Je jedno jestli před tím byly spuštěny jiné aplikace a zkusil jsem to před chvílí i při navigování. Po stlačení kontaktů (pri zrušené liště!)

Myslím, že není jedno jestli před kliknutím na kontakty byly spuštěny jiné aplikace, bo by tam ta lišta už kvůli jiným aplikacím už vyskočila. Když už tam lišta je, kontakty ji neodstřelí. Několikrát jsem to ověřoval a jako první aplikace ve spuštěném igo, aby se lišta neobjevovala, musí být spuštěny právě ty kontakty.
Proto jsem mimo jiné uváděl ten hardreset před ověřováním, jinak vám tam mohou viset pozůstatky předchozích pokusů a pak to nemusí být relevantní.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 13 srp 2009 17:33

Ty kontakty to u mě prostě zruší vždycky. Ať je před jejich stačením děláno ve spuštěném igu cokoliv. Je-li třeba před tím stlačením kontaktů spuštěna aplikace (zapoměl jsem...), tak lišta musí být zrušena wintlačítkem a pak teprve stlačit kontakty. Chová se mě to jak jsem popsal.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 13 srp 2009 17:35

tak teď už tomu rozumím. Ano, máš pravdu:
pokud už se lišta objeví, musíš ji ale odstřelit přes Start,... a nikoli jen tlačítkem winbar a pak to ty kontakty podrží.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 13 srp 2009 17:39

Dane ne, já ji ruším tlačítkem winbar :o :?: :?:
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 13 srp 2009 17:48

JJ,i to funguje, teď jsem to taky zjistil. Díky za spolupráci. ;)
Když to tedy shrnu
objeví- li se spuštěním nějaké aplikace v běžícím iGO8 winlišta, lze ji "dočasně" zlikvidovat
a) přes levý rožek - Start => Settings => Taskbar and Start Menu... a odškrtneš Always on top a OK
nebo rychleji
b) extra tlačítkem pro její likvidaci, pokud ho skin má (např. tlačítko "winbar" ve skinu GJ ).

Aby se pak již ta lišta v rámci opětovných otevírání externích aplikací znovu neobjevovala, nutno ji "zafixovat" rozkliknutím kontaktů (neptejte se proč zrovna kontakty, ale je to tak).
Pak již lišta otevřením jakékoliv externí aplikace nevyskakuje (do příštího restartu).
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jirkous3 v 14 srp 2009 13:06

Chtěl bych se zeptat na modul Block road ve skinu Gurjon. Nevíte jestli je možné tento modul nastavit tak, aby blokovala ulici po učitou dobu? Např. vím, že uzavírka bude trvat měsíc, tak bych někam nastavil buď datum nebo třeba 30 dnů. Po té době by se ulice odblokovala.
Možná je to blbost, sám používám PDA, které má kalendář, a nevím jestli jednoúčelové přístroje s ním vůbec pracují. Ale pokud ano, tak by to snad mohlo jít alespoň na ten odpočet dnů, i když bez kalendáře by zase asi nebylo podle čeho počítat... Nezkoušeli jste něco takového upravit?
MIO P560 (240x320), IGO 8.3.2.83157, GURJON 6.11p_da
jirkous3

Příspěvekod SvoDa v 14 srp 2009 13:34

Na počet dnů (období) nikoliv, ale na určité dny a rozmezí hodin ano, ale (opakované), ale to asi víš.
blr1.jpg

Např. uzavírka by měla být v TMC a taky ti to tu silnici zablokuje, pokud chceš a po zprovoznění zase odblokuje
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jirkous3 v 14 srp 2009 14:00

Ano, to vím, je to vhodné spíše k blokování ulic, kde vznikají pravidelně zácpy. Taky to není špatné, dá se tak obzvlášť ve velkých městech přizpůsobit trasu a vyhnout se kolonám. Ale to jsem práve na mysli neměl, spíše mne zajímalo nějaké zautomatizované ukončení po několika dnech, týdnech nebo měsících.
MIO P560 (240x320), IGO 8.3.2.83157, GURJON 6.11p_da
jirkous3

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu