Já už jsem ochoten věřit čemukoliv, nicméně, ten postup, co jsem po haluzi zjistil přes to odstřelení lišty předem a klikem na kontakty zadem je stále funkční a děkuji všem, kteří se podíleli na ověření.
To s těmi změnami verzí, tam jsem si toho prvně všiml, ale jelikož jsem si mezitím hrál na dálku s amatérem s BlueTooth a na ty kontakty jsem často šahal, mohlo to být ovlivněno i tímto. Opětovně testovat chování išty po změnách těch exáčů už nemám sílu, ale jak jsem psal, za ten rok a půl kolem MioMapu a iGO8 se neodvažuji vyloučit nic.
Je fakt ale, že nás ta lišta sejřila dost dlouho - od té doby, co máme ve skinech externí aplikace, tzn. od začátku
Ke spokojenosti by mi stačila už jen maličkost - kdyby se dotáhla do konce naše snaha ohledně volání na poi přímo z info o poi i u našich PNA šochtlí. PDA to zvládají samosebou, nepotřebují k tomu "spojení" hovoru spárovanej telefon, kdežto my PNAčkaři jo a zatím můžem bez problémů z běžícíhoiGO8 volat na čísla z kontaktů nebo na ručně zadaná čísla, ale nikoliv na čísla v POI.