Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin Gurjon pro iGo 8.3.2

Příspěvekod SvoDa v 13 srp 2009 10:27

Jenom si dovolím Vojtu doplnit - lišta se neobjeví nejen "až do ukončení iGo", ale dokonce ani po jeho opětovném spuštění (pokud mezitím neuděláš restart přístroje) a již není při tomto "druhém" spuštění vůbec nutno na kontakty klikat :!: Teď jsem to několikrát ověřoval. Prostě si to nějak Mio pamatuje.
Teď jsem zkoušel i to, že jsem po odstřelením lišty v MioMenu kliknul na kontakty přímo v Miomenu ještě před spuštěním iGO8, ale v igo když pak spustím aplikaci, lišta vyskočí, takže toto nic neřeší. Lišta se musí odstřelit před iGO a teprve v iGO kliknout na kontakty a pak máš do restartu pokoj - pak jen postup zopakuješ a máš zas klid.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 13 srp 2009 10:56

To SvoDa Dane,já se tady s tím trápil asi týden nazpat.Dostala se mě do ruk 720,kdy to kamošovi začalo blbnout na dovolené.Podotýkám,že iGO jelo z šochtle,kde nebyl žádnej unlock.Pokaždý vyskočila lišta hned po startu,kdy se objevil ten MortScript(nebo jak se to píše).Odstřelil jsem ho z obrazovky a vyskočila na mě lišta.Nechápal jsem kde se tam ta mrcha bere,bo jsem se s tím krom unlocku nikdy nesetkal.Tak jsem laboroval,testoval,zkoušel.Nakonec mě pomohlo přepsání MortScript.exe(starší za novější a doplnění do sys.txt
[utility]
utilitymov=",1,\Storage Card\IGO8,"
utilitydel=",2,\Storage Card\iGO8,"
Pravda upravený pro provoz přímo z šochtle.A světe div se,už to na mě nevybaflo.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 13 srp 2009 10:58

To s tím nesouvisí, to je mort pro likvidaci radarů - Panic a když si ho tam neměl, hodilo to chybovou hlášku, že tam není a ta hláška tu lištu vyvolat klidně může.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 13 srp 2009 11:11

Tak jinak.Vyskočil ten script,co se musel napoprvé odklikat exe soubor a pak to nevyskakovalo.Tuším to bylo něco ohledně střídání obloh.Ale mu to začalo vyskakovat(ta win lišta) až po xx měsících používání.A jak na potvoru na dovolené.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 13 srp 2009 11:35

Ale ta lišta mu nevyskakovala tím, že by spouštěl externí aplikace ze skinu, ale měla jiný důvod - chybějící mortscript, ne?

My se tu ale bavíme o vyskakování winlišty po rozkliknutí externí aplikace, např. reinfo, printscreen, TC,.. přímo ze skinu.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 13 srp 2009 11:43

Dane beru,já spíš chtěl přispět něčím s čím jsem se zatím nesetkal a bylo k tématu.Tedy vyskakovací win lišta.
Ten MS tam byl.Nechyběl.Já ho pouze přepsal za novější.A máš pravdu.Nic nespouštěl z ext.aplikací.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 13 srp 2009 12:18

Radku, beru. Já jen, aby někdo neřešil winlištu při spouštění aplikací tím tebou uvedeným zápisem do sys.txt.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 13 srp 2009 13:16

Koukám, že jsi to už vymyslel, ale upřesním to co jsem psal v jiném vlákně:
verzi 53558 jsem přehrál 95797.exe, pak odpojil kabel, spustil igo a lišta se po prvním spuštění libovolné aplikace objevila.
Po odstřelení tlačítkem winbar se objevovat přestala. Provedu-li však softreset, objevuje se opět.
Pokud jsem neprovedl softreset a přehrál jsem zpět 53558, pak se objevila dvakrát a po zrušení tlačítkem se přestala objevovat :? :?: :?
A to i po ukončení a znovuspuštění iga.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 13 srp 2009 14:01

Já už jsem ochoten věřit čemukoliv, nicméně, ten postup, co jsem po haluzi zjistil přes to odstřelení lišty předem a klikem na kontakty zadem je stále funkční a děkuji všem, kteří se podíleli na ověření.
To s těmi změnami verzí, tam jsem si toho prvně všiml, ale jelikož jsem si mezitím hrál na dálku s amatérem s BlueTooth a na ty kontakty jsem často šahal, mohlo to být ovlivněno i tímto. Opětovně testovat chování išty po změnách těch exáčů už nemám sílu, ale jak jsem psal, za ten rok a půl kolem MioMapu a iGO8 se neodvažuji vyloučit nic.
Je fakt ale, že nás ta lišta sejřila dost dlouho - od té doby, co máme ve skinech externí aplikace, tzn. od začátku :lol:
Ke spokojenosti by mi stačila už jen maličkost - kdyby se dotáhla do konce naše snaha ohledně volání na poi přímo z info o poi i u našich PNA šochtlí. PDA to zvládají samosebou, nepotřebují k tomu "spojení" hovoru spárovanej telefon, kdežto my PNAčkaři jo a zatím můžem bez problémů z běžícíhoiGO8 volat na čísla z kontaktů nebo na ručně zadaná čísla, ale nikoliv na čísla v POI.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jerry v 13 srp 2009 14:26

Postup uvedený Danem na předchozí straně jsem poněkud ošulil. Vynechal jsem hardreset, jen jsem spustil přes spouštěč iGO8 a hned kontakty a funguje to tak, jako psali Dan i vovi. Navíc, po vypnutí IGO8 a spuštění Ozi, (ať z rychlého menu nebo vypnutím iGO8 a spuštěním Ozi spouštěčem), po vypnutí Ozi mi lišta zmizí. Předtím jsem ji vždy musel odstranit tlačítkem.

Dane, dík za info.
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu