Když Gurjon doplnil do skinu funkci změny mapy(MapChanger), tak jsem tuto funkci velice přivítal.
Dle mého, je MapChanger jedna z důležitých funkcí v navigaci, protože mapy jsou prostě základ!
Nyní je změna map naprosto jednoduchá a pohodlná, nepotřebuji PC a proto ji často využívám.
Mám iGO8 v MFD i na SD kartách a chtěl jsem mít informace o tom jakou mám konkétně mapu nataženou "na očích".
SvoDa moji potřebu nejen vyslyšel, ale dotáhl ji k dokonalosti. Navrhl úpravu rychého menu tak, že v horním levém rohu je tlačítko se zobrazením konkrétní mapy a tímto tlačítkem se spustí přímo menu MapChangeru.
Dane, díky! Tato to vypadá s úpravou:
RychleMenu_TlacitkoChangerMap.jpg
Pokud bude mít o tuto úpravu někdo zájem, tak si může doplnit do skinu do souboru navigatemap_480_272.ui (pro naše rozlišení) nebo jinam (pro jiná rozlišení) tyto řádky do pasáže
<LAYER ui_CockpitStatus z=30> - Kód: Vybrat vše
<BUTTON btnMT_Vid template=sld_lb5a x=-10 y=15 bmp="cont_ico.bmp" alpha=0 onrelease='nextstate st_MapChanger'>
<SPRITE xxx x=1 y=15 z=25 bmp="$ms_teleatlas.bmp" visiblemodel="ui.vMapProvider=1" zoom=950>
<SPRITE xxx x=1 y=15 z=25 bmp="$ms_navteq.bmp" visiblemodel="ui.vMapProvider=2" zoom=950>
<SPRITE xxx x=1 y=15 z=25 bmp="$ico_findcoord.bmp" visiblemodel="ui.vMapProvider=3" zoom=800>
<SPRITE xxx x=1 y=15 z=25 bmp="$ico_myd_fav.bmp" visiblemodel="ui.vMapProvider=4" zoom=800>
Kdo tam nechce mít zároveň to schované tlačítko, ať si tam nepíše či vystředníkuje první řádek s
<BUTTON btnMT_Vid template=sld_lb5a x=-10 y=15 bmp="cont_ico.bmp" alpha=0 onrelease='nextstate st_MapChanger'>Jestliže ho tam někdo chce, ale nepoužívá náš skin pro 480_272,
bude mu chybět ve skinu ikona "cont_ico.bmp" která je pro toto skryté tlačítko použitá (kontakty z rychlého menu) a musí si ji do svého skinu do složky se svým rozlišením z našeho skinu dohrát, nebo použít jinou, kterou ve skinu má a v tom řádku
<BUTTON btnMT_Vid template=sld_lb5a x=-10 y=15 bmp="xxxxx.bmp" alpha=0 onrelease='nextstate st_MapChanger'> si napsat její název.
Poznámka:
Komu se zdá rychlé menu moc plné, tak tuto úpravu nemusí použít, případně nadávejte mně a né SvoDovi! Děkuji.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.