Speedwarny jsem našel jako soubory ve skinu i datazipu... Akorát v jakémkoliv editovatelném kódu nejsou - a to mě žere!

Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
Lakva píše:Přijde mi to podobné, jako rozšířené radary - je sice super, že máme databázi s možností upozorňování, ale co výrazně kazí umělecký dojem je jednotná ikonka radarů v mapě. Nejsem zvyklý koukat na typ radaru na indikátor, spíš se dívám, kde ten radar je na trase. V jakém místě přesně... A tam bych taky rád viděl, jakého typu přesně... Jenže tam vidím jen ikonku "ňákej možná radar"... A když si zapnu navíc zobrazování POI, tak nevidím ani to. Ikonka radru se spojí s ikonkou třeba neb. místa a vidím jen ikonku MultiPOI
Skoro začínám přemýšlet, že bych si zobrazování ikonky radaru přímo v mapě vypnul, nechal bych jen indikátor radaru a ikonky požadovaných pastí jako POI. Jenže jsem zatím nestihl bádat, jestli to jde vypnout a jak...
SvoDa píše:No vidíš, nedal by se k zobrazování Speedwarn.bmp dát visiblemodel="navigation.has_route"![]()
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků