...díky za ten lang s počeštěním nabídek výpočtu trasy, nečekal jsem, že zde budou věci tak rychle vyřešeny.
Tak ta celoobrazovková nabídka (z Plánovací mapky/tlač.... info o trase), nyní s tím upozorněním ohledně té zrádné Rychlé je perfektní, tak nějak jsem to myslel.
Ovšem ta samá zrada i nadále číhá zcela bez upozornění u toho malinkého tlačítka dole... Více../dále Pokr. ve vícenás. plán...
-------------
Proto se tu k celkovému zvážení nabízí otázka, zda vůbec potřebujeme úplně stejné zpracování tras, nabízené dokonce na stejné stránce ( pod tímto tlačítkem VÍCE..), kteréžto je však v podstatě směrováno na nabídku rozšířených fcí samotného Kursoru.
Pochybuji o smysluplnosti, zde mě ta duplikovaná nabídka stejné funkce docela irituje, jen to mate, či rozdvojuje pozornost a ještě tam stejně číhá ta zrada se zrušením průjezďáku a zapomenutým kursorem, tentokráte již úplně bez jakéhokoliv upozornění ( které by tam asi stejně nešlo ani nikam umístit).
Má někdo podobný dojem nebo mi jenom něco uniklo, případně dalo by se to technicky vůbec zrušit???
--------------
Jo a ještě.....dalo by se něco udělat i s tím, aby se pak u obou typů výpočtů - Ideální i Rychlý objevily ty grafy i s použitými silnicemi (tak jak to dosud umí jen ten Rychlý)???