S dalšími připomínkami k překladům se již nikdo neozval, tak kontrola IvoK, jako vždy pečlivá a 100%-ní

, tak jsem to dodělal: nově, kromě toho, co už bylo přeloženo, jsem doplnil překlady výradzů
Media="Foto, Video, MP3, uBook"
Add Warning="Přidat nový radar"
Pictures="Foto"
Videos="Video"
Keyboard="Klávesnice"
Jedná se o soubor lang, který postupně vznikal ze souboru na tomasIIwebu, tak jak bylo potřeba postupně překládat vznikající skiny ve verzi 8.0.0. PlusPlus, Riks, Dimka a teď pro verzi 8.3.1. Riks a IconX.
Na
http://www.tomasii.cdc.cz jsou k dnešnímu dni ke stažení:
- Lang_Czech_081027_Pda.zip -
(všechny skiny verze 8.0.0. PlusPlus, Riks, diMka)- Lang_Czech_Riks_081109_Pda.zip (91kB) -
doplnění o nové výrazy pro IconX a Riks3.2 pro 8.3.1.)Včera jsem sem dal (na tomasII není)
- Lang_Czech_081111_Pda.zip.
další doplnění o výrazy pro pro IconXa teď přikládám dodělaný předklad (snad již kompletní), takže tento lang překládá všechny výrazy ve skinech v obou verzích iGO8, které jsem tu a na tomasii webu měli: (PlusPlus, Riks, diMka, IconX)
Lang_Czech_081112_Pda.zip
Nemá samozřejmě smysl dělat úpravy úpřekladů každý den, příští lze předpokládat až zas s nějakým novým skinem.
Pozn.:Změna jazyka v menu vyvolá vždy nutný restart, který ovšem nemusí být vždy dostatečný, proto se obecně doporučuje, pro korektní načtení všech překladů (také pro fungování všech audio souborů), po nahrání lang, či audio souborů provést hardreset přístroje. Někomu to sviští i bez hardresetu, někomu ne, proto to chápejte jako obecné doporučení a individuální nezbytnost