Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
vovi píše:@kasy: ono se dá cyklicky přepínat mezi cca 5 stavy - jsou tam 3 velikosti a něco se ještě liší barvou písma. A opravdu se mi zdá, že problém byl v přepínání mezi skiny - bůh ví, co tam který po sobě kde nechá, zjevně nestačí jen čistit SAVE. Možná si to něco píše ještě někam do DATA.ZIP či někam jinam. Bude to na hlubší výzkum.
Jestli chceš nějakou dobu jezdit jen na Gurjona, doporučuju udělat si čerstvou instalaci (já smazal komplet iGO8 složku a nahrál ji znovu) a používat jen jediný skin. Najednou to chodí úplně všechno
Ivo K píše:... spárování s telefonem přes BT ve skinu Gurjon.
Miniikonka BT sice na hlavním displeji v tlačítku "Poloha" je, nebo se dá uživatelsky nastavit tlačítko BT v přídavném menu, ale stejně je tlačítko nefunkční(alespoň mně se nepodařilo zprovoznit).
Ivo K píše:Řeším to "klasicky".
Před spuštěním vlastního programu iGO8 v nastavení Mia aktivuji BT a provedu spárování Mia s telefonem.
V menu "Externí programy" mám doplněné tlačítko "Kontakty", přes které mohu kontakty v uložené Miu pohodlně používat.
Pokud je někdo zapomětlivý jako já, je vhodné doplnit si do menu "Externí programy" i tlačítko "Nastavení" pro odskok do nastavovacího menu Mia, kde mohu provést aktivaci BT i spárování telefonu i při běžícím programu iGO8.
Zápis v souboru "ext_prog_list" ve složce "SAVE \ userlist" bude vypadat takto:
Nastaveni;\\windows\\settings;;0
SvoDa píše:Ivo K píše:....Pokud je někdo zapomětlivý jako já, je vhodné doplnit si do menu "Externí programy" i tlačítko "Nastavení" pro odskok do nastavovacího menu Mia, kde mohu provést aktivaci BT i spárování telefonu i při běžícím programu iGO8.
Zápis v souboru "ext_prog_list" ve složce "SAVE \ userlist" bude vypadat takto:
Nastaveni;\\windows\\settings;;0
Ivo takto se jde dostat jen do nastavení pouze k aktivaci BT, ale nelze se dostat k ikoně telefonu pro spárování z MIO. To lze jen funkcí na lištu, nebo se pletu a ty se k ikoně telefonu v MioMenu dostaneš přes to nastavení?
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků