Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
humbuk píše: Kdyz najdu adresu kam chci jet, tak to skoci do okna "planovani",
kde si nastavim cestu jak potrebuji a kdyz pak vyskocim zpet do navigace pomoci vlevo umisteneho tlacitka "navigace", tak se mapa presune na polohu GPS. Chtel bych, aby po navratu do navigace, mapa zustala na stejnem miste, jako byla v okne "planovani". je mozne to nejak obejit, ci zmenit?
Dik
tomasii píše:Já jsem měl s C720B problém i při spouštění iGO8, když iGO8 bylo ve složce Miomap (Měl jsem ji jen den, takže jsem nemohl udělat nějaký výzkum). Je možné, že jsou v C720B některé programy (kontakty, audio) umístěné jinde, nebo se jinak jmenují (jinak je to třeba i u modelů starších řad). proto ti jedou programy volané z APP a ne z Windows. Koukni se do Windows pomocí Filemanu z APP, kde ty programy ve Windows jsou a jak se jmenují.
tomasii píše:Mně pomohlo až zcela zrušení složek Miomap/Miomap. Pak začalo všechno korektně běžet.
humbuk píše:Napadnul me preklad, inspirovan jednim ceskym filmem - "Rychle-ale nepřepínat"
"agilka"....Takže za tl. Více m...pak vyskočí následující, dosud nepřeložená tlačítka, která si však překlad doslova zaslouží:.....
SvoDa píše:humbuk píše:Napadnul me preklad, inspirovan jednim ceskym filmem - "Rychle-ale nepřepínat"
To jsou kluci rady na dvě věci.
Když někdo umí popsat na půl meru problém a má nastudované varianty chování, mohl by mít taky představu o tom, které konkrétní výrazy jak přejmenovat, aby to bylo srozumitelné i ostatním.
Zkusil jsem si s tím textem, kdy se rozhoduješ o volbě "Ideální/Rychle", pohrát - viz. viewtopic.php?f=6&t=246
Mrkněte na to a navrhněte případně lepší výrazy.
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků