|
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
|
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Ivo K píše:Doplním drobnost, ale důležitou kterou jsem zjístil já, protože mi iGO po restartu nenabíhalo samo.
Krom těch správnách zápisů v sys.txt(viz Danův příspěvek na předchozí straně), se vlastní program iGO se musí jmenovat iGO8.exe jinak se po restartu samo nespustí! Musíš ho spustit ručně znovu klikem na spouštěcí ikonku.
Pokud jsem měl já iGO přejmenované na MioMap.exe, tak jsem ho musel po změně mapy a restartu spustit ručně.
Mapy se střídaly již korektně.
Gurjon tam má totiž v MapChanger.nfrun natvrdo:........
........
IF "@STRLEN("$3$") = 0"
RUN "$2$\iGO8.exe"
ELSE
RUN "$3$\iGO8.exe"
ENDIF
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků