Je evidentní, že složka 3DCars patří do složky iGO8, tzn. vedle složky Cars
složka3DCars.jpg
, kde už jsou 2D autíčka.
A do sys.txt patří zápis
[3dcar]
work_dir="\Storage Card\iGO8"
mortscript="\Storage Card\iGO8\Themechanger\MortScript.exe"
Uvnitř složky 3DCars je scriptový soubor 3DCarList.mscr ke kterému musí existovat programové MortScript exáče.
Tím je soubor MortScript.exe a pak špoustěcí soubor blabla.exe, který by se měl jmenovat stejně jako scriptový soubor, tzn. 3DCarList.exe.
Použil jsem tuto dvojici programových mortů ze svého changeru, kde jsou obecné soubory programové MortScript.exe a RunMtScr.exe ke kterým je pak scriptový soubor RunMtScr.mscr, který spouští můj changer. Tak jsem soubor RunMtScr.exe jsem přejmenoval na 3DCarList.exe.
Dle výše uvedené cesty v sys.txt by měly být ve složce iGO8\Themechanger, kde už se nachází Themechanger.ui pro Themechanger.
umístění a názvy Mortů.jpg
Tímto se již v menu objevuje tlačítko 3D Car model,
menu 3D.jpg
kde je možno navolit default šipku nebo Scanning library (projít knihovnou 3DCar modelů)
menu 3D aut.jpg
, ale obrazovka je prázdná a scanning je bez výsledku, jen se objeví hláška Čekejte...
tlačítko scanning.jpg
a po pár vteřinách nápis cěkejte zmizí a je tam zas ta prázdná obrazovka
menu 3D aut.jpg
Ve složce iGO8/SAVE/userlist, kde již máme seubory ext_prog_list (seznam externích programů a cest k nim) a soubor list_speed (seznam údajů z half-patche MaxSpeed-obsah dat tabulky maxSpeed) se zcela správně vytvoří soubor 3DCar_list,který je ovšem prázdný.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.