Nicméně těch hejblátek, ikonek a možností tam je tolik, že se to moc nezamlouvá už ani mně, který jsem měl, co se týče možností skinu, vždy maximalistické požadavky

Navíc jsem si tak nějak zvykl na volnou mapu a proto preferuji údaje při spodním okraji. DiMka je má v panelu nalevo a ještě titěrné. To je ale otázka vkusu, vím, že na diMku jezdí dost lidí.
EDIT: trošku jsem si pohrál s fonty údajů v panelu a maximalizoval je a vyhodil jsem ty maximalistické ikony radarů (speedwarn) a dal místo nic gurjonovy žluté malé ikony z verze 6.1p.
Ani jsem skin nepřejmenovával, zas tolik úprav jsem tam nedělal. Skin je vzhledem k velikosti, přístupný na

Ostatní mohou nahradit tyto soubory - není těžké najít ve skinu původní a nahradit je těmito, ale pro jistotu popisuji.
Pozor, je tam ta kulišárna ohledně toho vypnutí autopřepočtu, jak jsme o tom diskutovali na minulé strany. pokud chceš mít autopřepočet, načti trasu s tím, že nebude z uloženého místa, ale z tvé současné pozice, pak se autopřepočet nevypne