JJ, podepisuji, co napsal Vovi.
Origo indikaci
TMC v rámci své úpravy vracím už 3 verze zpět ke starému osvědčenému zobrazování z předchozím verzí (velká ikona mezi šipkami manévrů a maximálkou u levého okraje displaye, malá indikační ikona pod aktuální rychlostí v proužku aktuální ulice).
Pro
střídání obloh je třeba mít aktivní themechanger s oblohami (předpokládám, že tam bude kompatibilita s běžně používanými Themechangery (např. Xerses) a pokud jej nemáš, tak to háže chybu. Hned vedle je tlačítko "Reset T-C", což je myšleno jako Reset
Theme
Changeru (jak lze Themechanger resetovat?)a nikoli
Trip
Computeru, což je matoucí, ikdyž jsi v menu barev a nikoli tripcomputeru.
Funkční je to
přepínání trasy po silnici a vzdušnou čarou, kdy předch.verze trasu smazala a musels ji znovu navolit - teď máš při naplánované trase možnost volby, jestli se má trasa do trasy vzdušnou čarou "přepočítat" nebo smazat. Trasa vzdušnou čarou je však viditelná jen ve 2D (asi se snaží udělat z iGO8 OZIho

)
Studoval jsem ještě ten modul
max.speed a z jeho pajšlu (maxspeed.ui) je evidentní, že se má někde něco nastavovat a to dokonce v rozmezích 50m-100km a 100m-2km
else_runif bUnitType 1 'Title.
SET "Max Speed per last 2 km", djbut_MSSelectMode.text "1 km to 50 m"'
else_runif bUnitType 1 'Title.
SET "Max Speed per last 1 km", djbut_MSSelectMode.text "2 km to 100 m"'
(vybral jsem je pasáže pro unit type 1, což jsou km (unit type0 jsou míle)).
v MaxSpeed_480_272.ui je
<TEXT xxx template=txt_MaxSpCapt y=44 text="The maximum speed on a segment">
<TEXT xxx template=txt_MaxSpCapt y=89 text="Road Speed Limit (red - overspeed)">
<TEXT xxx template=txt_MaxSpCapt y=134 text="Camera Speed Limit (red - overspeed)">
<TEXT xxx template=txt_MaxSpCapt y=179 text="Per Last ...">
a všimněte si, že každá položka má jinou souřadnici "y", což znamená, že to v tom "nějakém" menu pod sebou na řádcích.
ještě poslední poznámka - pokud chce někdo používat nikoliv Gurjonovy, ale
svoje barvy (
gjcolors.ui v common) musí si svoje gjcolors.ui předělat, bo tam přidal několik nových typů txt pro zobrazování údajů v různých kombinacích, především s ohledem na indikaci ujeté trasy proužkem (indikátorem), takže se může stát, že některé "vlastní" barvičky po nakopírování vašeho předchozího gjcolors.ui budete mít takové vyblinkané.
amatér píše:Má GJ pro iGO8 také možnost nastavení
Sound On Overspeed
a
Sound On Return To Normal Speed
Já to v žádném ui nemůžu najít.
Já když něco hledám, tak jdu nejprve do settings_480_272.ui kde se různé věci nastavují. Tam jsem našel
<SLIDER
sld_SWD31 template=sld_5a y=20 w=65
value="Speed_Up.wav|7|Melody 6|6|Melody 5|5|Melody 4|4|Melody 3|3|Melody 2|2|Melody 1|1|OFF|0" var=djSpLimUp onrelease='run
dj_SoundSpLimChange djSpLimUp'>
<TEXT xxx template=txt_sld y=20 w=300 text="Sound with increasing the permitted speed" align="LEFT" watchstate=
sld_SWD31 >
ty tučné texty budou funkce které je nutno hledat v ostatních .ui souborech, kde pro něj budou scripty.
@Chucky: to by sis nejdřív ten zvuk musel vytvořit, rsp. vybrat ten, co se ti líbí pro start a konec iGO8, pojmenovat
!igo-start a
!igo_exit a vložit do složky iGO8/audio