humbuk píše:Já to mám nastavené pouze na "tempomat" takto
Menu/nastavení/vzhled mapy/více možností/ ... kliknout na stránku 3/3.../ a tady vypnout zvuk u položek "Zvuk při překročení max.povolené rychlosti" a "Zvuk při návratu pod max. povolenou rychlost"
A pak aktivovat ten tempomat
Menu/nastavení/varování/Aktivovat varování rychlosti - tam je třeba navolit zvuk pípnutí při překročení rychlosti a u položky "Displej" mám nastaveno 1xpípnutí.
JJ, tak jak lakva jsem zjistil a na vlastní kůži (skinu

) i testoval , že funkce "
Zvuk při překročení max.povolené rychlosti" a "Zvuk při návratu pod max. povolenou rychlost"
v Menu -> nastavení -> vzhled mapy -> více možností -> 3/3 není tempomat

, ale zvuk, který tě upozorní na to, že se na tvé silnici zvýšila povolená rychlost např. z 50 km/h na 90km/h. Funguje to dokonce i při průletu
Tempomat se opravdu nastavuje jen v
Menu ->nastavení -> varování -> Aktivovat varování rychlosti -> zvuk: pípnutí při překročení rychlosti.
Položka "Display" představuje počet pípnutí při překročení max.povolení rychlosti, vč. počtů blikání kulaté značky (červená/černá):
vždy => bude stále pípat a značka blikat při překročení maximálky , dokud nezvolníš "pod"
5xpípnutí => zvuk pípne 5x a značka 5x problikne při překročení maximálky a když pojedeš stále nad limit, pípat ani blikat už dál nebude, dokud nezvolníš "pod" a zas nepřekročíš
1xpípnutí => dtto , ale pípne a problikne jen jednou.
Rovněž doporučuji vypnout "Hlasové varování", aby to pípání nešlo souběžně s hlasem.
Co se týče Gurjonovy angličtiny a našeho špatného pochopení funkce zvuku při zvýšení/snížení povolené rychlosti jsem tyto položky v langu (ke stažení
viewtopic.php?f=6&t=246 ) upravil na:
"Zvuk při zvýšení povolené rychlosti (např. 50->90)"
"Zvuk při snížení povolené rychlosti (např. 90->50)"