Oltcite, sorry, ale barvy měnit nebudu (mě osobně fakt vyhovujou od GJ) a na sytě modrou už teprve ne, protože ze sytých barev obecně mě bolí hlava.
Není ale problém to změnit Gurjonovým ColorChangerem a pokud jeho princip chápu správně, tak po dopsání příslušné proměnné by se dala změnit i barva toho mého doplňku. Soubor s definicí barev by pak měl jít použít i pro další verze.
Sám jsem si ale s colorchangerem nikdy nehrál, takže nevím jak přesně funguje. Kluci, mohli byste někdo doplnit?
Proužek indikátoru je obrázek, ten se změnit tak snadno nedá. Samozřejmě bych to uměl, ale nemám na to čas.
Pokud jde o polohu a velikost... "Ještě čekáme na zprávy zvenčí a na rozkazy zhora"
Vlastně, tohle asi neznáš, to je z Cimrmana...
Ještě zvažuju jak s tím naložit dál... v PDA rozlišeních na šířku to na těch hodinách není tak dobrý jak jsem doufal... Text je dost dlouhej a umístění textu i baru by se asi dalo ještě zdokonalit...
Asi si s tím ještě budu hrát a testovat, a pak bych to ještě nějak zpohlavkoval i v rozlišeních na výšku.
Takže zatím to asi nechám a buď povíkendu vydám další variantu, nebo si s tím budu hrát až do příští verze GJ... Ještě nevím a času mám taky strašně málo!