SvoDa píše:...Pokud ti jde o to, dostat se odtamtud (z mapy) klikem přímo do menu parametrů tmc, tak si někam šoupni neviditelné tlačítko (alpha=0), ...
O to mi tady ani nejde - Tvoje situace je mnohem snazší, rozlišení 480x272, i když má trošku zvětšená písma, je proti ostatním velice "řídké" - mezi jednotlivými prvky je hafo místa.
V ostatních skinech, zvláště VGA/QVGA, tady pro poměr stran 4:3 nebo 3:4, je na displeji fakt hodně naštípáno. Pokud tím nahradím typ trasy, asi to bude nečitelné (je to malé písmo a částečně se kryje ještě s něčím). A pokud to ve své verzi střídám s hodinama, nechci narušit tlačítko pro volání rychlého menu - které na hodinách sedí.
Nakonec, v tom rychlém menu může být TMC jako jedna z funkcí...
Jinak v PNA rozlišení (480x272) by to šlo udělat i tak, že by se indikace typu trasy posunula výš, pod ní na vyšší Z dát název stanice, který bude vidět jen při naladění, a indikátor signálu posunout doprava, aby to bylo centrované s tou stanicí, a na nižší Z, aby to bylo tou stanicí částečně překryté.
Ale to je samozřejmě na Tobě - já to tak moc řešit nebudu, chci mít všechna rozlišení pokud možno shodná, jinak se v tom při změnách ztratím... Nejraději bych se na další rozlišení vykašlal a dělal si jen svoje QVGA na šířku... Jenže když už jsem to převzal po Tomovi...