Jak už jsem psal, bylo těch změn tentokrát dost, tak mi to uniklo, tak se omlouvám
 Jak už jsem psal, bylo těch změn tentokrát dost, tak mi to uniklo, tak se omlouvám 
Do skinu ke stažení viewtopic.php?f=12&t=223&start=966 již byla oprava dnes ráno zapracována

| Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. | 
|   | 

Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
 Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. 

oddelit od seba funkciu zobrazenia stavu akcie s jej ovladanim-priklad spravit tlacidlovu volitelnu listu na vhodnom mieste s prijatelnymi rozmermi tlacitok,ale ikony(mensie) na zobrazenie ich statusu umiestnit niekam inam a bez moznosti ovladanie(nefunkcne na dotyk)-konecne to zacal pouzivat Tomsoftware(ikony hore pod vrchnu listu) akurat by bolo dobre ich ovladanie presunut do dolnej casti a zvacsit.Neviem ci ste ma dobre pochopili,trapi ma to uz dlho a stale sa len chystam,ze vsetky napady hodim na papier a podsuniem skinerom,len nejak stale nemam cas
 oddelit od seba funkciu zobrazenia stavu akcie s jej ovladanim-priklad spravit tlacidlovu volitelnu listu na vhodnom mieste s prijatelnymi rozmermi tlacitok,ale ikony(mensie) na zobrazenie ich statusu umiestnit niekam inam a bez moznosti ovladanie(nefunkcne na dotyk)-konecne to zacal pouzivat Tomsoftware(ikony hore pod vrchnu listu) akurat by bolo dobre ich ovladanie presunut do dolnej casti a zvacsit.Neviem ci ste ma dobre pochopili,trapi ma to uz dlho a stale sa len chystam,ze vsetky napady hodim na papier a podsuniem skinerom,len nejak stale nemam cas   Ked oni(skineri) tiez maju svoje predstavy a pokracuju v zauzivanom schemate a neradi menia koncepciu(k skode veci) ale tym sa straca vyznam upravy skinov(podla mna) pretoze skiny by mali vylepsovat vlastnosti navigacie a nielen zlepsovat vzhlad.A moj nazor na to bude vzdy iny(je to pohlad vodica kazdodenne uzivavajuceho navigaciu) ako pohlad od stola s pocitacom.Tym sa samozrejme nechcem dotknut nikoho,kto vynaklada kvantum casu a namahy na to aby zlepsoval a tunil nasich milackov,lebo priznajme,sme postihnuti chorobou zvanou"choroba sialenych tunerov IGO8"
  Ked oni(skineri) tiez maju svoje predstavy a pokracuju v zauzivanom schemate a neradi menia koncepciu(k skode veci) ale tym sa straca vyznam upravy skinov(podla mna) pretoze skiny by mali vylepsovat vlastnosti navigacie a nielen zlepsovat vzhlad.A moj nazor na to bude vzdy iny(je to pohlad vodica kazdodenne uzivavajuceho navigaciu) ako pohlad od stola s pocitacom.Tym sa samozrejme nechcem dotknut nikoho,kto vynaklada kvantum casu a namahy na to aby zlepsoval a tunil nasich milackov,lebo priznajme,sme postihnuti chorobou zvanou"choroba sialenych tunerov IGO8"   len obcas by to chcelo sa zastavit a znovu si polozit otazku: Preco vlastne tunim???
 len obcas by to chcelo sa zastavit a znovu si polozit otazku: Preco vlastne tunim???   (to len male zamyslenie sa nad cestou upravy skinov)
  (to len male zamyslenie sa nad cestou upravy skinov)
SvoDa píše:K tomu problému "Deleting route to load the iGO" Gurjon odpovídá:
Pokud ti před ukončením iGO8 zbývá ještě zbytek trasy k cíli, tak může být tento zbytek trasy automaticky smazán, když pak znovu spustíš iGO8 (když ne, tak ne)......
 ovšem u mne bude mít stále nastaveno "VYP", možná, že v některých případech "výběr", ale pravděpodobně nikdy nebudu mít nastavený "Výmaz"
 ovšem u mne bude mít stále nastaveno "VYP", možná, že v některých případech "výběr", ale pravděpodobně nikdy nebudu mít nastavený "Výmaz"  

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků