Lakva:Nuz ,mne sa tie ikony pacia(stale zastavam nazor,ze slovo "ikona" ma znazornovat zjednoduseny(tvarovo i graficky) vyznam pozadovaneho javu,ci predmetu.
SvoDa a ost. : Ja zasa pouzivam stlacenie HW tlacitka 3 na info o trase,tl.4 na prepinanie kokpit a planmapa,jogdial(resp.D-Pad) na zoomovanie a otacanie mapy(je to lepsie,nahmatatelnejsie a pouzitelnejsie v praxi,samozrejme to preto,ze mam klasicke PDA). A preto tieto funkcie z displeja vyhadzujem.Inac dlhym stiskom prveho udaja(ten vedla auticka) sa objavi Info o trase(ako viete,len ste nespomenuli) a tu sa to da nastavit.Myslim,ale ze Dimka ide v tomto bode dalej a vyriesil to lepsie,pretoze v tejto obrazovke dokaze priamo menit parametre bez vchodu do dalsej urovne menu(settings) co usetri dalsi klik.Vo vseobecnosti ale mam obcas hnev na strojcov skinov,ze zabudaju na to,ze toto je navigacny program,ktory by sa mal ovladat len prstami a preto by tejto poziadavke malo byt vsetko prisposobene.
Spomeniem napr. slidery na regulaciu cohosi(velmi neprakticke pocas jazdy nastavovat-lepsie riesenie je pouzit tlacitka na zmenu smeru zmeny a ciselnu hodnotu na indikaciu stavu.(a la ladenie radia pri TMC)
pouzivanie mikro ikoniek a mikrostiskov na obrazovke-za jazdy prakticky nepouzitelne a nebezpecne)navrhujem lepsie riesenie

oddelit od seba funkciu zobrazenia stavu akcie s jej ovladanim-priklad spravit tlacidlovu volitelnu listu na vhodnom mieste s prijatelnymi rozmermi tlacitok,ale ikony(mensie) na zobrazenie ich statusu umiestnit niekam inam a bez moznosti ovladanie(nefunkcne na dotyk)-konecne to zacal pouzivat Tomsoftware(ikony hore pod vrchnu listu) akurat by bolo dobre ich ovladanie presunut do dolnej casti a zvacsit.Neviem ci ste ma dobre pochopili,trapi ma to uz dlho a stale sa len chystam,ze vsetky napady hodim na papier a podsuniem skinerom,len nejak stale nemam cas

Ked oni(skineri) tiez maju svoje predstavy a pokracuju v zauzivanom schemate a neradi menia koncepciu(k skode veci) ale tym sa straca vyznam upravy skinov(podla mna) pretoze skiny by mali vylepsovat vlastnosti navigacie a nielen zlepsovat vzhlad.A moj nazor na to bude vzdy iny(je to pohlad vodica kazdodenne uzivavajuceho navigaciu) ako pohlad od stola s pocitacom.Tym sa samozrejme nechcem dotknut nikoho,kto vynaklada kvantum casu a namahy na to aby zlepsoval a tunil nasich milackov,lebo priznajme,sme postihnuti chorobou zvanou"choroba sialenych tunerov IGO8"

len obcas by to chcelo sa zastavit a znovu si polozit otazku: Preco vlastne tunim???

(to len male zamyslenie sa nad cestou upravy skinov)