Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Úpravy originálního skinu iGo8 8.3.1.xxxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Který skin ve verzi 8.3.x.xxxxx nejčastěji používáte, resp., který se vám nejvíc zamlouvá ?

Originál data.zip, popř. jeho úpravy
16
19%
IconX
4
5%
Riks
6
7%
Micsan
6
7%
diMka
7
8%
Bidru
0
Žádná hlasování
Gurjon
44
52%
PSOL
0
Žádná hlasování
Magellan
0
Žádná hlasování
Choup
1
1%

Celkem hlasů : 84

Re: Úpravy originálního skinu iGo8 8.3.1.xxxxx

Příspěvekod vovi v 31 říj 2008 13:03

To je proto, že ta úprava je udělaná jen pro 480×272 - je třeba si zkontrolovat složky ve skinu - pokud uvnitř UI_IGO není složka nazvaná podle rozlišení tvého stroje, pak to samozřejmě fungovat nebude. ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 31 říj 2008 15:00

SvoDa píše:Skin funguje pro rozlišení 480/272 korektně, několik uživatelů to potvrdilo,.......

Mohu také potvrdit plnou funkčnost originálního skinu i skinu IconX v úravě SvoDa. :D :D Dane díky! ;) :D :D
Naposledy upravil Ivo K dne 31 říj 2008 20:49, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 31 říj 2008 15:12

Není zač. Já ovšem, abych pravdu řekl, používám ten IconX, co visí v sousedním vlákně. Připomíná TT skin s údaji při spodním okraji a líbí se mi to - je vidět větší šírku mapy před sebou, což je dobře. Proto jsem tam vyrušil i tu zbytečnou střechu. Bez hlasových radarů se zajím obcházím, stačí pípání při překročení.
Tento skin je ovšem taky jen pro 480/272.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod laro v 31 říj 2008 19:30

Dane, tak jsem s tím novým skinem jel a jestli můžu. tak nějaké poznatky:
Radary upozorní předem několika málo pípnutí a při překročení začnou rychle pípat. To vyskakování cedule povolené rychlosti pouze při překročení rychlosti je zajímavá věc, jde o zvyk.Jinak mám pocit, že pokud si tam nastavím momentální rychlost,
tak by možná měla mít jinou barvu , než žlutou a možné umístění tam ,co jsou nyní satelity a baterka(pouze návrh). Dále MTC
fungovalo také a při příjezdu do cíle, navigace vypsala pěkně velkým písmem souřadnice, takže zatím "u mne dobrý".
Přikládám něco málo fotek. Je to z mobilu,a někdy i za jízdy, tak omluvte kvalitu.Jinak v nočním módu mám šipku bílou.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Mio C520, iGO8.3.4.102680 ,skin gj_6.16_tsif na MFD , na SD Primo 2, skin fmilan@amater v2.0.4
PRESTIGIO Geovision 7777 Primo android 2
laro

Příspěvekod SvoDa v 31 říj 2008 19:54

laro, z tohoto důvodu té rychlosti jsem ji vyhodil napevno mimo panel, tak jako je tam napevno čas, aby jsi mohl mít v panelu 3 další údaje, jako např. zbýv.km, zbýv.čas a doba k příjezdu.
http://rapidshare.de/files/40805170/ski ... a.zip.html
display_1.jpg
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod laro v 31 říj 2008 20:13

SvoDa píše:laro, z tohoto důvodu té rychlosti jsem ji vyhodil napevno mimo panel, tak jako je tam napevno čas, aby jsi mohl mít v panelu 3 další údaje, jako např. zbýv.km, zbýv.čas a doba k příjezdu.
http://rapidshare.de/files/40805170/ski ... a.zip.html
display_1.jpg

Dane, to je přesně ono..!! Díky Ještě si tam dám nějakou hezčí ikonku na radar.
Mio C520, iGO8.3.4.102680 ,skin gj_6.16_tsif na MFD , na SD Primo 2, skin fmilan@amater v2.0.4
laro

Příspěvekod SvoDa v 31 říj 2008 20:14

obávám se gif soubor nepojede, musí to být bmp
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod laro v 31 říj 2008 20:19

SvoDa píše:obávám se gif soubor nepojede, musí to být bmp

To vím, to jsem tam dal jen tak. :lol: :) ;)
laro

Příspěvekod dvaadva v 01 lis 2008 18:03

Zdravím všechny iGO foristy,
chtěl bych někoho z vás požadat o radu. Po delším pátrání, se mi podařilo najít data.zip a igo.exe pro iGO8 8.3.1.57021 Sep. 25 2008
který je nějak smontován i pro rozlišení 400x240 úrčené pro Omnii.

Nainstaloval jsem,
po mnou, krkolomně dopatlaném sys.txt mi to na iPAQ 316 i nějak zázračně chodí (je-li to tak ale správně, Bůh ví) :-(. Je to tak nějak divně celé rozladěné.
A protože tomu vůbec nerozumím, tak se obracím zde na zkušené o radu. Jestli to jde nějakým způsobem doladit, anebo, to mám přímo vyhodit a dále už se s tím netrápit? Už teď moc času nemám protože balím na ráno švestky, tak zase asi až po návratu do ČR se k tomu vrátím.

Jako ukázku, jsem narychlo, obyčejným foťákem, nadělal nějaké náhledy (nekamenujte mne za to). Tak pokud by byl někdo ochotný nahlédnout i přes to, že to jde mimo vaše rozlišovací zájmy v tomto vlákně, tak přivítám každou vasí radu.

Dovezu vás na konec světa, ale hrabat se v těch souborech předem, bez porady, ani se pokoušet nebudu.
HP jsem už měl jednou v servisu, podruhé by to asi neprošlo. A ani nevím, jestli to jde bez zkušeností celé zvládnout. Tak pokud někdo poradíte?

stránka s náhledy obrazovky:
Kód: Vybrat vše
http://www.italskepradlo.cz/igo

odkaz na zip soubor z mého rootu na kartě v HP bez ostatních složek (cca 20MB):
Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/159637055/iGO831.rar

Pokud se to tady nehodí, tak prosím Admina, aby to přesunul do patřičné diskuze.

Možná to psychicky nevydržím a koupím něco, v tom vašem 480x272 rozlišení? Nevím, fakt, jsem pořád v prd**i a jeden, dva dny je na to hodně málo a žena? Chce mi to už skutečně vyhodit) :-( Zatím ale statečně odolávám ;-)

Díky moc všem a přeji příjemný vikend
Jarda
dvaadva

Příspěvekod SvoDa v 01 lis 2008 18:12

takhle to vždycky vypadá, když někdo chce předělat narychlo skin z jdnoho do druhého rozlišení. Zažili jsme si to u skinu diMka, které dělal jen 320/240 a skin se líbil, tak ho začal někdo jiný předělávat na 480/272 a posléze to dovedl k dokonalosti i pro toto rozlišení. Autor toho, co máš ty spěchal, aby pro tvé rozlišení bylo aspoň něco hned, na doladění je čas později, hlavně, že to jede).
Takže přesně jak říkáš: buď buď trpělivý a počkej si, jestli to autor nezačně dolaďovat , nebo kup MIO520 nebo 720. Má ho tu většina a nedáme na něj dopustit.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu