Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

zobrazení

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: zobrazení

Příspěvekod dusan137d v 27 zář 2008 10:24

venda skúšal si čítať toto: http://tomasii.cdc.cz/index.html , je tam presne rozpísané kde čo patrí.
C520FT R02+3+9911+1018, PRIMO 9.6.13.267029,FMilan & Amatér, všetko na 16GB Storage Card;
SAMSUNG GALAXY S2 GT-I9100 nav. 9.6.7.270570 FMilan & Amatér
Tablet 9.6.29.597461
Autorádio: 9.6.7.235654
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
dusan137d
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod TomášF v 27 zář 2008 15:23

venda píše:Nojo, ale když na to kouknu, tak je to zbalený v *.rar. A to se mi tam nenačte. A uvnitř jsou další zmačkaný soubory.

Jo, máš pravdu, ten ORIGAL diMka je rar.

Vybal z něj pro začátek soubor diMka.zip a ten nakopíruj do adresáře content\skin. Pak by ti ho iGO mělo v Menu - Nastavení - Menu nabídnout k výběru. Pokud ho vybereš, bude se chtít iGO8 restartovat, potvrď ano a až se iGO znovu spustí měl bys mít již načten skin diMka. Ale pozor - skin diMka ORIGINAL 1.5.1 podporuje pouze rozlišení 320 na 240 nebo 240 na 320. Pokud má tvoje navigace jiné rozlišení - z tvých příspěvků to nejde poznat - nebude ti to fungovat (v této souvislosti by asi bylo dobré, kdyby sis na těchto stránkách v Uživatelském panelu na záložce Profil nastavil svůj podpis, napiš do něj alespoň typ navigace, kterou používáš). Na stránkách http://www.tomasii.cdc.cz/ si můžeš stáhnout několik dalších skinů, diMka odtamtud bude podporovat rozlišení 480 na 272.

Ostatní soubory v tom původním RARu zatím neřeš, pro prvotní pokusy by ti měl stačit soubor diMka.zip. Jen pro pořádek: Kuindzi8_d.zip a NNG_Pistachia_day_d.zip jsou dvě barevná schémata (patří do adresáře content\scheme). Adresář Other res obsahuje pomocné soubory pro další programátory. Poslední soubor Patch_Favorite_Group_1_2.rar je - jak se domnívám - nějaké rozšíření pro nastavení oblíbených položek (pokud se pletu, prosím opravte mne někdo).
Tomáš
Mio C710+, odemčené, služební OziExplorer
TomášF

Příspěvekod SvoDa v 27 zář 2008 16:05

Zdeňku, jako obvykle tu zas my hlupáci děláme účet bez hostinského, resp. bez začátečníka, který není schopen popsat svůj problém.
Na předchozí straně píše toto:
venda píše:Ale já z IGO8 teprve začínám, tak trošku tápu. Ten skim Dimka mi už běží, ale ty autíčka ne.

a současně i toto:
venda píše:Stáhnul jsem si verzi "diMka ORIGINAL Version 1.5.1" . Ale v tom archívu je tolik souborů, že opravdu nevím kam s nima

A teď máš radit, co má vlastně udělat. On už nainstalovaného dimku ve správném adresáři dávno má a jede mu, když to píše, zak nechápu, proč pracuje s dalšími soubory v balíku vedle skinu. ty mu s autíčkem, o které mu celou dobu jde nepomůžou. Autíčko se nastavuje ve skinu, ajk už jsem psal.

Už jsem prosil moderátory, aby byli nově registrovaní při své registraci upozorněni na to, že před položením otázky na fóru, by si zde měli za prvé chvilku listovat a číst a za druhé přesně popsat co mají za přístroj, verzi SW, skin, to vše nejlépe přímo ve svém podpisu, aby to bylo u každého příspěvku a za třetí vypsal, co vlastně chtějí a co všechno " s tím" již udělali
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 27 zář 2008 20:17

Dane,tak mám začít bejt zlej :!: :?: :twisted: :twisted: :twisted: ;)
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 27 zář 2008 20:25

No kdo je tu moderátor? Ty nebo já? :lol:
nemusíš být přeci zlej, abys tu udělal pořádek ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod venda v 28 zář 2008 16:44

No já se omlouvám, ale prostě jsem z toho pako. Ten skin mi jede. Mám Mio H610. Skin prostě jede, ale ani za boha nemůžu najít, kde nastavím to autíčko.
HTC Wilfire S, , iGO v9.6.7 v SDHC8GB.
venda

Příspěvekod amatér v 28 zář 2008 17:28

Dej Menu/Nastavení/Vzhled mapy/v pravo dole je šipka/druhý butonek Cursor CAR => zafajfkovat/pravým tlačítkem vedle nastavíš autíčko. V denní módu barva a stín, v nočním módu intenzita předních a zadních světel.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 28 zář 2008 17:37

SvoDa píše:Ty autíčka se volí v menu skinu (menu-nastavení-vzhled mapy- stránka 2/2-autíčko).

Jako kdybych to nepsal. Teď tu máme 20 příspěvků o tom, jak nastavit autíčko, přestože v pátem příspěvku ta odpověď byla.
Nic hrozného se nestalo, ale jestli můžu poprosit, je potřeba vždy dostatečně popsat problém a pozorně číst, co tu bylo napsáno.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod venda v 28 zář 2008 18:13

amatér píše:Dej Menu/Nastavení/Vzhled mapy/v pravo dole je šipka/druhý butonek Cursor CAR => zafajfkovat/pravým tlačítkem vedle nastavíš autíčko. V denní módu barva a stín, v nočním módu intenzita předních a zadních světel.

Nojo, ale já tam v pravo dole žádnou šipku doprava nemám, v tom to asi bude. A to mám verzi "dimka v 1.5.1
HTC Wilfire S, , iGO v9.6.7 v SDHC8GB.
venda

Příspěvekod SvoDa v 28 zář 2008 18:18

A co tam tedy máš a co tam vidíš, když navolíš menu-nastavení-vzhled mapy? Buď to popiš, nebo to vyfoť?
Jseš vůbec v tom správném menu?
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu