Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny DIMKA pro iGO8 v.8.0.0. xxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: dimKa1319

Příspěvekod deusexx v 03 zář 2008 09:36

Dane,trochu si s tím dimkou hraju.Je tam BT tlačítko,dá se k němu aji cosi nastavovat.Ale co nevím...kam dát Bluetooth Switcher ? To je tady ten soubor:BTOnOff.exe
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod mkb v 03 zář 2008 09:48

Nevím proč, ale při simulaci není žádná informace o radarech.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 03 zář 2008 09:50

@deusexx: O tom vcím, má se to BTOnOff dát přímo do složky iGO8 na SD nebo když máš iGO8 na Flash tak do Programe Files. Obopje jsem zkoušel, budu ještě zkoumat, bo to nejede.
BT ale spouštím tlačítkem MioMapu, tak ho nemusím ovládat ze skinu. Ani kdyby to fungovalo jak píše Dimka, tak se s tím stejně nedámprý volat na POI, takže je to jedno.

@mkb: ingo o radarech v simulaci není ani v jiných skinech, se kterými jsem dělal. MioMap to uměl, iGO8 zatím ne.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mkb v 03 zář 2008 09:59

Omlouvám se. To jsem nějak ujel.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod humbuk v 03 zář 2008 14:06

tak jsem kratce vyvencil DimKu, sice ma spousty krasnych nastaveni a super hlaseni radaru, ale ikony a popisky jsou desne maly, coz u navigace je velke minus. Zatim stale vyhrava ++ts
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod SvoDa v 04 zář 2008 06:47

EDIT - úpravy z 8.9.2008:
viewtopic.php?f=12&t=101&st=0&sk=t&sd=a&start=47

Připomínám, že dělám úpravy pouze pro rozlišení 480 x 272, ale tentokrát jsem "uvnitř nechal i originál jiná rozlišení (240x320, 320x240, 400x240, 416x234). Součástí je opel i soubor s doplněnou čestinou.

Pro ty, kteří neví, co je to Dimka skin a také i pro částečnou názornost úprav a rozdílů od orgiginálního skinu pár screenshotů:
display2.jpg

display1.jpg
Naposledy upravil SvoDa dne 08 zář 2008 18:52, celkově upraveno 5
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod TomášF v 04 zář 2008 07:48

Zkoušel jsem diMku a ze všech možností co nabízí by se mi líbila snad jen možnost z navigační obrazovky přepínat typ trasy (krátká, rychlá, jednoduchá,...), ostatní nějak moc nepotřebuji. Zkoušel jsem si to v rozlišení mého Mia C710, tedy 320x240 a připadá mi, že to nějak moc nefunguje - např. vpravo ukazuje typ nastavené trasy, ale jednak kliknutím se nedostanu do nastavení typu trasy, ale do panelu rychlého menu, navíc když si typ trasy přepnu v nastavení trasy, tak se obrázek (text) na navigační mapě nezmění a stále ukazuje Rychlá. Takže nějak nic moc. Jsem zvyklý používat plný navigační panel a tady to mi připadá až nějak přeplácané...

Námět: šlo by nějak udělat přepínání typu trasy? Hodilo by se občas např. pokud vím, že kus trasy chci po dálnici navolím nejrychlejší, ale pak z dálnice sjedu a zbytek cesty bych chtěl jako nejkratší. Teď to musím vytvořit ručně jednak s průjezdními body a navíc popsaný případ jako dvě trasy protože v jedné trase nejde kombinovat typ trasy (alespoň o tom nevím). Pokud by se dalo tlačítkem z navigační obrazovky přepínat typ trasy tak bych prostě navolil na začátku nejrychlejší, pak bych sjel z dálnice a kliknutím přepnul na nejkratší. Samozřejmě to jde přes menu, ale je to víc klikání...
Tomáš
Mio C710+, odemčené, služební OziExplorer
TomášF

Příspěvekod SvoDa v 04 zář 2008 08:09

Tlačítko s autíčkem nad ikonou Menu není pro přepínání typů trasy (krátká, rychlá, jednoduchá,...), ale jen indikace, do jakého menu se dostaneš. Když klikneš na tu ikonu s autíčkem, jsi v tzv. rychlém menu, ve kterém máš vpravo nahoře taky ikonu s autíčkem na které krátkým stiskem volít typ vozidla a dlouhým stiskem se dostaneš do nastavení treasy, změníš nastavení jak potřebuješ, např. z rychlé na nejkratší, zakázat dálnice a placené úseky a vrátíš se do mapy a vidíš, že se trasa přepočítá dle nově nastavených parametrů, což se dá zvládnout i za jízdy. takže to jde, ale není to hned na obrazovce, ale až "za ní". Na obrazovce to být taky může, ale zas na úkor něšeho jiného, nebo tam, kde nic není, ale moc místa už tam není.
Prkticky každé tlačítko je tu multifunkční. Zkuste se tím proklikat a sami uvidíte, co jak funguje.
Hlavně po mně prosím nechtějte, abych tady psal návody, nebo vám šil Dimku na míru.
Nedal jsem sem ty své úpravy proto, abych vyvolal vlnu dalších úprav, ani že tento skin upřednostňuji, ikdyž musím říct, že mně osobně se dost líbí a vyhovuje, ale proto, abyste měli i vy alternativu a možnost pozovnání s upravovanými tS skiny, které děláme s TomasII.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 04 zář 2008 15:12

Tak dnes jsem se také trochu projel s dýmkou :lol: :lol: a musím uznat,že je to docela povedený skin.Akorát mi vadí ty malá písmena informací,ale je to dáno tím,že prostě informací je tam tolik kolik tam je a obrazovka je příliš malá na větší.Takže pokud chceme vidět něco z mapy a chceme používat tento skin,musíme se s tím hold smířit.Mě se ten skin líbí.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod discover v 04 zář 2008 15:23

Chtel jsem take procvicit Dimku a pokochat oko, ale ne a ne to rozjet, porad se resetuje. Provedl jsem nekolik zmen sys.txt a ppath.txt, pro jistotu zalohoval a mazal a dokola, az jsem se zamotal. Zustal jsem u Rikse 2,6++ /mimochodem zatim nejlepsi/. Kdesi jsem cetl, ze na c720-ce plus plus ++ nebezi. Je to tak?
Standa; C720, R23+3+9939+0511, SD 2GB, iGO8 8.0.0.54000, skin Riks 2.8a+, diMka 1.25
discover

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu