od SvoDa v 04 zář 2008 08:09
Tlačítko s autíčkem nad ikonou Menu není pro přepínání typů trasy (krátká, rychlá, jednoduchá,...), ale jen indikace, do jakého menu se dostaneš. Když klikneš na tu ikonu s autíčkem, jsi v tzv. rychlém menu, ve kterém máš vpravo nahoře taky ikonu s autíčkem na které krátkým stiskem volít typ vozidla a dlouhým stiskem se dostaneš do nastavení treasy, změníš nastavení jak potřebuješ, např. z rychlé na nejkratší, zakázat dálnice a placené úseky a vrátíš se do mapy a vidíš, že se trasa přepočítá dle nově nastavených parametrů, což se dá zvládnout i za jízdy. takže to jde, ale není to hned na obrazovce, ale až "za ní". Na obrazovce to být taky může, ale zas na úkor něšeho jiného, nebo tam, kde nic není, ale moc místa už tam není.
Prkticky každé tlačítko je tu multifunkční. Zkuste se tím proklikat a sami uvidíte, co jak funguje.
Hlavně po mně prosím nechtějte, abych tady psal návody, nebo vám šil Dimku na míru.
Nedal jsem sem ty své úpravy proto, abych vyvolal vlnu dalších úprav, ani že tento skin upřednostňuji, ikdyž musím říct, že mně osobně se dost líbí a vyhovuje, ale proto, abyste měli i vy alternativu a možnost pozovnání s upravovanými tS skiny, které děláme s TomasII.
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.