Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Velikost šipky v 3D

Velikost šipky v 3D

Příspěvekod Majkims v 17 pro 2008 20:28

Ahojte,
prosím, dá se nějak změnit velikost navigační šipky v 3D režimu ? Je taková velká a rozpláclá. Zkoušel jsem to tu na foru najít, ale nějak se mi nedaří, tak pokud to už někde je řešeno, předem se omlouvám. Pokud to jde, tak prosím polopatě, jsem totální lama a můj vrcholný výkon byl dostat Igo do Mia.
Díky moc všem.
C320,
Xiaomi RN3 Pro SE
Uživatelský avatar
Majkims
 
Příspěvky: 46
Registrován: 17 pro 2008 20:09
Bydliště: JZ Karlovarska

Re: Velikost šipky v 3D

Příspěvekod vovi v 17 pro 2008 20:33

V SYS.TXT si najdi sekci [map] a v ní uprav hodnoty těchto položek (jestli tam nejsou, tak si tu sekci vytvoř a tyhle čtyři řádky do ní nakopíruj):

3d_scale_carmodel=1
3dcarsizemin=4000
3dcarsizemax=6000
3dcarsizemul=10000
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7357
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Velikost šipky v 3D

Příspěvekod Majkims v 17 pro 2008 21:06

Tu sekci jsem tam měl,ale s většíma hodnotama. Přepsal jsem to, ale ta šipka se mi zdá pořád stejně velká.
C320,
Xiaomi RN3 Pro SE
Uživatelský avatar
Majkims
 
Příspěvky: 46
Registrován: 17 pro 2008 20:09
Bydliště: JZ Karlovarska

Re: Velikost šipky v 3D

Příspěvekod vovi v 17 pro 2008 21:08

Musíš restartovat iGO - teprve pak se načtou ty nové hodnoty. To jsi udělal?
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7357
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Velikost šipky v 3D

Příspěvekod Majkims v 17 pro 2008 21:11

Jo,jo to jsem udělal.
C320,
Xiaomi RN3 Pro SE
Uživatelský avatar
Majkims
 
Příspěvky: 46
Registrován: 17 pro 2008 20:09
Bydliště: JZ Karlovarska

Re: Velikost šipky v 3D

Příspěvekod Majkims v 17 pro 2008 21:20

Měl jsem tam tyto hodnoty:
3d_scale_carmodel=1
3dcarsizemin=5000
3dcarsizemax=10000
3dcarsizemul=30000
Třeba jsem jen slepej a ten rozdíl nevidím, můžu ty hodnoty ještě ubrat?
C320,
Xiaomi RN3 Pro SE
Uživatelský avatar
Majkims
 
Příspěvky: 46
Registrován: 17 pro 2008 20:09
Bydliště: JZ Karlovarska

Re: Velikost šipky v 3D

Příspěvekod vovi v 17 pro 2008 21:23

Určitě ano. Některé skiny "schovávají" šipku pod autíčkem právě tím, že ji zmenší. A ty tam pak mají hodnoty v řádech jednotek až desítek. Klidně zkus jednu nulu ubrat.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7357
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Velikost šipky v 3D

Příspěvekod Majkims v 17 pro 2008 21:36

Díky moc "vovi", jedna nula byla trochu moc, na půlku je to tak jak jsem chtěl.

Ještě jednou dík, ahoj
C320,
Xiaomi RN3 Pro SE
Uživatelský avatar
Majkims
 
Příspěvky: 46
Registrován: 17 pro 2008 20:09
Bydliště: JZ Karlovarska

Re: Velikost šipky v 3D

Příspěvekod Michalvb v 18 pro 2008 09:16

Ahojky, chtěl bych se zeptat, co mám udělat proto , aby se mi u skinu rikse neukazovala šipka a vedle ní autíčko, ale jen to autíčko místo šipky. Díky
Mio C520,Nav N GO IGO 8.3.2.83157, 3.Apr 2009 legal registred, Skin Riks_3.3
Uživatelský avatar
Michalvb
 
Příspěvky: 53
Registrován: 25 zář 2008 11:08
Bydliště: Praha 6

Re: Velikost šipky v 3D

Příspěvekod misha83 v 08 pro 2012 13:26

ahoj
prosím o pomoc jak v iGo 8 změnit autíčko na "standartní" šipku.
hledal jsem, ale nevím co zapsat do sys.txt
mám tam:
[map]
2dheadup=1
3dcarsizemin=8500
3dcarsizemax=15000
3dcarsizemul=20000
3d_max_zfar=2000
3d_max_tiltlevel=8600
3d_min_zoomlevel=20
3d_zfar_horizon_ratio=200

přidal jsem tam: 3d_scale_carmodel=0

ale zmizelo mi auto a šipka nikde :(

díky za pomoc
mio c250 iGO8
misha83
 
Příspěvky: 7
Registrován: 08 pro 2012 13:22
Bydliště: kopr

Další

Zpět na Úpravy SYS.TXT

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník