Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

SYS.TXT pro verze 8.0.0.xxxxx

Re: SYS.TXT pro iGo8

Příspěvekod SvoDa v 07 črc 2008 08:20

Tak to je supr, iGO8 si drží tu tzv.extrapolaci. Jinak při průjezdu tunelem se vždy ztmaví obrazovka, ale není to přímo noční režim. Funguje to i při simulaci či průletu, takže víš, kde jsou na plánované trase tunely
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 07 črc 2008 08:24

Potvrzuji chování v tunelu přesně tak, jak píše jaho. Mám stejný sys.txt s úpravou topmost=0. Extrapolaci drží a "noční" režim funguje také.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Jasper v 07 črc 2008 09:59

Tak jsem objevil (alespoň částečně) význam dalších položek v sys.txt

[warning]
speedwarn_toltype
speedwarn_alt_toltype
speedwarn_alt_limit
speedwarn_alt_tolerance

Nezkoušel jsem co a jak nastavit ale má to vliv na nastavení "varování překročení povolené rychlosti v obci"
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 07 črc 2008 14:18

Jak jsem laboroval s amatrérovýma ikonama a mazal složku save, tak od té doby nemůzu uložit pohledy na mapu - při kliknutí na dolní okraj obrazovky se tam objeví 4 "ouška" a dlouhým stiskem na kterékoliv z levých tří se to zeptá, jestli tento pohled (tomu kterému oušku) chceš uložit

Podržením se zeptá, dám uložit, ale když změním pohled a kliknu na ouško, pod kterým jsem předtím ukládal, je tam zas to původné (pohled téměř zhora).

Nevíte, cím by to mohlo být?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 07 črc 2008 14:36

Tak si sám i odpovím.
S amatérem jsme v tématu o POI proužcích s ikonami spekulovali o tom, které soubory ze složky SAVE je nutno smazat, aby se načetli nové ikon.
Amatér se zmínilo tom (nevím jak na to sice přišel, třeba nám to prozradí :D ), že v souboru PERMANENT_V1.sav ve složce SAVE je uloženo nastavení náklonu mapy (ty čtyři tlačítka dole ve 3d pohledu) - a přesně o to mi šlo.
Jeho přehrání ze zálohy však nepomohlo. Pomohlo až jeho smazání a provedení znovu nastavení náklonů a zoomů s uložením pod ty 4 ouška.

Amatére,opět díky. Příspevky v jednom tématu o koze, řešíš problémy v jiných tématech o voze :D :D :D
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 07 črc 2008 16:43

S tím promazáváním souborů ve složce SAVE buďte opatrní - viewtopic.php?f=8&t=12&st=0&sk=t&sd=a&start=58 provádějte si zálohy (třeba s SD do zvláštního adresáře na Mio Device pomocí commandera nebo filemana)

EDIT: pohledy na mapu při té spodní liště taky nejde ukládat, pokud máš naplánovanou trasu. Lze to jen na mapě bez trasy.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 12 črc 2008 20:29

Amatér se zmínilo tom (nevím jak na to sice přišel, třeba nám to prozradí :D ), že v souboru PERMANENT_V1.sav ve složce SAVE je uloženo nastavení náklonu mapy (ty čtyři tlačítka dole ve 3d pohledu) - a přesně o to mi šlo.

To je jednoduché, pokud je v tomto souboru zápis např:

CockpitField12
CockpitField28
CockpitField3

usoudil jsem, že by mohlo jít právě o zoomovací talčítka.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 12 črc 2008 20:33

Tak to jo. otevřením z txt editoru se dá zjistit, čeho se ty soubory týkají, ale já myslel, že rozumíš těm čtverečkům (někde jsou dva, někde jeden) a číslům.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 12 črc 2008 20:59

Ty mi teda lichotíš :lol:
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 31 črc 2008 06:03

Nepřišli jste někdo na to, jak se zbavit té hlášky o ztrátě signálu GPS? Já jsem si s tím hrál (zkoušel jsem položku z Miomap 3.3 i různé variace na ty "Supress..." položky), ale pořád nic. :( Určitě by to šlo úpravou hlasového souboru, ale to se mi nechce dělat - uvítal bych jednoduché univerzální řešení pro libovolný hlas.
Ne, že by to nějak moc vadilo při navigaci, ale když mi to v práci na stole takhle breptá, tak se těžko předstírá, že zrovna usilovně pracuju... ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Úpravy SYS.TXT