Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

TMC na Mio Moov 310 s iGO 8.3.2

Re: TMC na Mio Moov 310 s iGO 8.3.2

Příspěvekod amatér v 23 čer 2009 18:59

V sekci TMC by měl stačit zápis
[tmc]
port = "COM,1"
source = "gns"

ale nemám to jak odzkoušet. :(
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: TMC na Mio Moov 310 s iGO 8.3.2

Příspěvekod reddie007 v 23 čer 2009 19:40

Ahoj
Dekuju moc predem za pomoc...

Tak - zkusil jsem to. Pro jistotu jsem smazal adresar SAVE, startovalo to ciste. Verze iGO je 8.3.2.91972, gpstmc.dll je 4.0.10.1 - takove to normalni, je snad ve vsech buildech...
Vyslo ted nove Igo - build 93112, nijak mi to nepomohlo...

Kdyz jsem to dal to sys.txt, nejen ze tmc nebylo nalezeno, ale dokonce jsem nebyl schopny detekovat ani GPS hardware. Smazal jsem tedy ty 2 radky, a zkusil detekci GPS znovu, a bylo nalezeno tak jak vzdycky na COM2, baudy 57600.

To je zvlastni, myslel jsem ze mam COM1 samostatne pro TMC, ale ted to vypada ze jsou nejak sdilene ...?

diky
Mio MOOV 310 CEU, MioMap2008 2.4.4, Mireo ViaGPS 3.0, iGO 8.3.2 - TMC stale nefunkcni :-(
reddie007
 
Příspěvky: 11
Registrován: 02 kvě 2009 17:37
Bydliště: Okoli Prahy

Re: TMC na Mio Moov 310 s iGO 8.3.2

Příspěvekod BandyBandy v 26 čer 2009 09:47

Mám ten samí problém, ale s Mio MOOV 370 ale to je skoro to samé.Jestli chceš tak koukni na : http://www.mio-treo.info/viewtopic.php?f=71&t=2860 ,ale nepotěším tě. Nic co by fungovalo . Žádnému fachmanovy,který by to možná vyřešil ,se do toho nechce! Takže zatím s TMC jen origo soft od MIO. „A,A,A vo,vo,vo,t,t,tom to j,j,je!!!!!
Sony Xperia Z3C
BandyBandy
 
Příspěvky: 17
Registrován: 16 čer 2009 21:23

Re: TMC na Mio Moov 310 s iGO 8.3.2

Příspěvekod reddie007 v 26 čer 2009 10:44

Hoj

Pozitri jdu zkusit strcit externi TMCcko to te 310ky, i kdyz ma interni. pokud to bude v iGO fungovat, tech 500 na to obetuju... Uz me to vazne neba. Dam pak vedet - snad se to v tom Miu nepobije :-/
Mio MOOV 310 CEU, MioMap2008 2.4.4, Mireo ViaGPS 3.0, iGO 8.3.2 - TMC stale nefunkcni :-(
reddie007
 
Příspěvky: 11
Registrován: 02 kvě 2009 17:37
Bydliště: Okoli Prahy

Re: TMC na Mio Moov 310 s iGO 8.3.2

Příspěvekod reddie007 v 30 čer 2009 08:47

OK...

Tak jsem byl dneska v CZC a vyzkousel jsem ten externi TMC prijimac. Pro presnost, byl to tento:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62713

Bohuzel opet spatne zpravy - nechytlo se to. Nechytlo se to VUBEC, vypadalo to, jako by to detekovalo to interni TMC, a tim padem se to ani nezapojilo.
Na krabici se skvel paradni napis "for Mio devices running MioMap2008".. oni tam snad dali nejaky lock ...

Chtelo by to sehnat nejaky univerzalni, ktery by ten Moov detekoval zvlast... nema nekdo nejaky tip?

diky...
Mio MOOV 310 CEU, MioMap2008 2.4.4, Mireo ViaGPS 3.0, iGO 8.3.2 - TMC stale nefunkcni :-(
reddie007
 
Příspěvky: 11
Registrován: 02 kvě 2009 17:37
Bydliště: Okoli Prahy

Re: TMC na Mio Moov 310 s iGO 8.3.2

Příspěvekod BandyBandy v 30 čer 2009 18:28

Jsou to šmejdi,pokud to dělají schválně. Kdyby to dělali páni od Windows,tak jsme ještě dnes u Atari.Ostuda!!!
Sony Xperia Z3C
BandyBandy
 
Příspěvky: 17
Registrován: 16 čer 2009 21:23

Re: TMC na Mio Moov 310 s iGO 8.3.2

Příspěvekod BandyBandy v 03 črc 2009 18:00

Zkus se kouknout na tohle:http://www.smartauto.cz/index.php/lang-cz/pna-pnd-gps-/mio-moov-200/igo8-a-rds-tmc
Je to divný, ne že to komunikuje s 200-kou,ale že to šlape s iGO 8?!
Sony Xperia Z3C
BandyBandy
 
Příspěvky: 17
Registrován: 16 čer 2009 21:23

Re: TMC na Mio Moov 310 s iGO 8.3.2

Příspěvekod reddie007 v 07 črc 2009 12:43

Hoj

Diky - skvely link. Mam chut to obednat a zkusit, v nejhorsim do 14ti dnu vratit... ale dat za to tisicovku ? :(

nasel jsem to tady:
http://mobile.itek.cz/prislusenstvi-tmc ... L-314R-TMC

nebo tady:
https://www.vltava.cz/GPS/GPS-prislusen ... gorie=392/
http://www.compos.cz/?cls=stoitem&stiid=99709

Kdyby tak nekdo dokazal ten driver naprogramovat a podstrcit iGO ...
Mio MOOV 310 CEU, MioMap2008 2.4.4, Mireo ViaGPS 3.0, iGO 8.3.2 - TMC stale nefunkcni :-(
reddie007
 
Příspěvky: 11
Registrován: 02 kvě 2009 17:37
Bydliště: Okoli Prahy

Re: TMC na Mio Moov 310 s iGO 8.3.2

Příspěvekod dalanik v 22 pro 2009 15:15

Tak ma nekdo definitivni odpoved zda to funguje s Mio Moov a iGo? Ja bych si to koupil ale riskovat tisicovku a aby to nefungovalo - (vyrobce tam uvadi uplne jina navigace nez moov) - tak to se mi moc nechce :-)
Uživatelský avatar
dalanik
 
Příspěvky: 106
Registrován: 04 čer 2009 09:46
Bydliště: Praha

Re: TMC na Mio Moov 310 s iGO 8.3.2

Příspěvekod Tomáš Kubec v 22 pro 2009 19:27

No myslím, že než bude RDS-TMC v ČR za něco stát, tak už budete mít novou navigačku :mrgreen: Pokud ale jezdíte hodně do Německa či Rakouska, tak RDS-TMC stojí za úvahu.
Ospen » Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o. MNShop.cz - Čínské telefony s dvouletou zárukou - podpořte MNShop na Facebooku https://www.facebook.com/Mobilnaut, Zařízení: THL W8 - Quad Core, 1GB RAM, 8 GB ROM, 5 palců IPS LCD, GPS
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 719
Registrován: 07 črc 2008 17:35
Bydliště: Pardubice

PředchozíDalší

Zpět na Dopravní zpravodajství RDS-TMC

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků