Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

TMC na Mio MOOV 370

Re: TMC na Mio MOOV 370

Příspěvekod SvoDa v 31 pro 2008 14:37

Při MioMapu, když se ti to chytá si aspoň všimni Port a protokol, předpokládám, že to bude opravdu protokol GNS, port 1 a pak zkoušej ručně jednotlivé frekvence.
Naposledy upravil SvoDa dne 22 zář 2010 06:24, celkově upraveno 4
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: TMC na Mio MOOV 370

Příspěvekod amatér v 31 pro 2008 17:40

Jen ze zvědavosti jsem stáhl MioMap 2008 v.1.0 build 2.2.4687713, pro změnu nejsem schopen naladit TMC na své sedmsetdvacítce. Za to tam funguje tohle:
f_4m_d14fe31.jpg
Bohužel ne pro ČR.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: TMC na Mio MOOV 370

Příspěvekod SvoDa v 31 pro 2008 18:49

To jako nemůžeš naladit TMC po návratu zpět do iGO8 nebo v tom MioMap 2008 :?:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: TMC na Mio MOOV 370

Příspěvekod amatér v 31 pro 2008 20:18

Ne v MioMap 2008, v iGO8 žádný problém.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: TMC na Mio MOOV 370

Příspěvekod SvoDa v 31 pro 2008 20:21

Teď mne tak napadá Mirku. Existuje nějaký navigační software, který jsi nevyzkoušel? :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: TMC na Mio MOOV 370

Příspěvekod amatér v 01 led 2009 20:28

Určitě existuje.
Ale zpět k tomu problému, na jiném fóru jsem se dočetl o problému s příjmem TMC u uživatele zařízení MioMoov 330, psal o tom, že u verze 8.3.2.64873 příjem zprovoznit nemůže, ale že mu u verze 8.3.1.57021 TMC fungovalo. pbs07 má problém s příjmem TMC u 8.3.1.57021, možná by stálo za to odzkoušet jinou verzi.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: TMC na Mio MOOV 370

Příspěvekod pbs07 v 01 led 2009 21:15

SvoDa píše:Zkus třeba jinou verzi iGO8 třeba
Kód: Vybrat vše
http://www.***.eu/

Diky za tipy. Jsem zkusil tuhle "nejcerstvejsi", ale TMC modul se porad vzpira. Uz nevim jak na nej. Dll-ka jsem dohral a porad nic. Znovu jsem proklikal MioMap, jenze tam se neda zjistit vubec nic o nastaveni TMC - tam proste je a funguje i na baterku a chyta prvni zpravy uz po nekolika vterinach od spusteni pristroje (se snad ani neda "vypnout" jinak nez utrzenim anteny)....
Ze zoufalstvi jsem uz prosel i Win-registry. Nasel jsem COM1 port pro TMC, kterej je nastavenej v podstate stejne jako COM2 pro GPS ....
Asi to na nejaky cas vzdam a budu poslouchat Impuls ...
Mio MOOV 370, iGO8.3.1.53558 na 16GB SDHC nad MioPocket v3.0 r51
pbs07
 
Příspěvky: 11
Registrován: 30 pro 2008 12:39
Bydliště: Praha/Prágl

Re: TMC na Mio MOOV 370

Příspěvekod pbs07 v 01 led 2009 21:22

Pro uplnost, zatim jsem zkousel iGO8 ve verzich 8.0.0.29000, 8.3.1.57021, 8.3.2.64873.
Jeste premyslim, jestli inzenyri z Mia nazavedli nejakou zamernou chybu do HW, aby se nedal jednoduse vyuzit s jinym SW ...
Mio MOOV 370, iGO8.3.1.53558 na 16GB SDHC nad MioPocket v3.0 r51
pbs07
 
Příspěvky: 11
Registrován: 30 pro 2008 12:39
Bydliště: Praha/Prágl

Re: TMC na Mio MOOV 370

Příspěvekod amatér v 01 led 2009 23:19

Zkus ještě 8.3.1.53228 nebo 53558, jsou označovány jako vezre pro PNA, při prvním spuštění v Cx20 musíš nejprve zadat hledání zařízení pro příjem TMC, proskenuje to několik zařízení, na konci vyskočí hláška přijímač TMC nenalezen, ale po odkliknutí OK TMC automaticky naskočí. Možná, že se to tak bude chovat i u tvého zařízení. Těžko ale radit, tvé zařízení neznám. MioMoov bude mít opravdu nějaké specifika, která ještě nejsou pořádně vychytaná.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: TMC na Mio MOOV 370

Příspěvekod pbs07 v 02 led 2009 10:23

Tak jsem nasel/zkusil jeste 8.3.153558, ale porad nic. Asi to uz vazne necham konovi....
BTW: je to nejaka Extra multimedialni verze i Bloetooth podporou, ale radsi neptam jak to zprovoznit - na telefonovani v aute mam BT nausnici.
Me tak napadlo, jestli by to nevyresila nejaka binarka/dll, jehoz funkce maj napsany v MioMapu, ale neni to soucasti CE Core ....
Zatim mam unlock podle juraska na mio4u.cz. Casem se snad odhodlam zkusit MioPocket2, pak si to dam cele znovu ....
Mio MOOV 370, iGO8.3.1.53558 na 16GB SDHC nad MioPocket v3.0 r51
pbs07
 
Příspěvky: 11
Registrován: 30 pro 2008 12:39
Bydliště: Praha/Prágl

PředchozíDalší

Zpět na Dopravní zpravodajství RDS-TMC

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník