Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

TMC na HTC HD2

TMC na HTC HD2

Příspěvekod martin90 v 05 říj 2010 11:08

Zdravím.Chtě l jsem se zeptat,jestli se dá zprovoznit TMC na HD2.Při zaapnutí mi píše zapnout Bluetooth a nic se neděje.Jsem v tom nováček,tak prosím o radu.Děkuji.
HTC HD2 Igo 08 8.3.4.117940
Uživatelský avatar
martin90
 
Příspěvky: 4
Registrován: 08 kvě 2009 12:07
Bydliště: Havířov

Re: TMC na HTC HD2

Příspěvekod Jasper v 05 říj 2010 11:20

HTC HD2 stejně jako jiné HTC nemá vestavěný přijímač TMC. Na XDA Developers sice dokázali vymylset softík který jaksi na tento přijímač simuluje ale pro HD a HD Mini to zatím není funkční. Takže odpověď je že TMC na HD zatím nezprovozníš.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 20:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: TMC na HTC HD2

Příspěvekod martin90 v 05 říj 2010 15:09

Děkuji,tajně jsem doufal
HTC HD2 Igo 08 8.3.4.117940
Uživatelský avatar
martin90
 
Příspěvky: 4
Registrován: 08 kvě 2009 12:07
Bydliště: Havířov

Re: TMC na HTC HD2

Příspěvekod cz7jfm v 10 říj 2010 21:48

To musí fungovat, podívej se na
Kód: Vybrat vše
http://www.tomsoftware.net/htc-pda-sw.aspx

Záložka "Hyper GPS"
Mi to funguje na HTC Touch PRO skvěle, musíš však mít připojená sluchátka!

1.necitujte bezprostředně předcházející příspěvek
2.odkazy směřující mimo toto fórum patří do "code"
cz7jfm
 
Příspěvky: 1
Registrován: 06 kvě 2009 21:47

Re: TMC na HTC HD2

Příspěvekod vovi v 10 říj 2010 22:04

Funguje to skvěle, bohužel HD a HDmini jsou dvě výjimky potvrzující pravidlo. :(
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7403
Registrován: 16 čer 2008 19:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: TMC na HTC HD2

Příspěvekod jirkamm v 13 úno 2013 12:11

Zdravím všechny.
Nemáte někdo nějaké aktuální zprávy o možnostech TMC na HD2 jinak než BT? Tam mám HF.
Podařilo se to někomu rozchodit?
Díky za jakékoli info.
Jirka
jirkamm
 
Příspěvky: 8
Registrován: 18 úno 2011 09:05

Re: TMC na HTC HD2

Příspěvekod Jasper v 13 úno 2013 12:19

Jiná varianta neexistuje. A to že tam máš HF není problém. HD Mini jsem měl bez problémů propojeno přes BT jak s TMC přijímačem tak s HF ve vozidle.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 20:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: TMC na HTC HD2

Příspěvekod jirkamm v 13 úno 2013 12:57

Tak to jsem trošku asi zaspal.
Na BT jdou připojit dvě zařízení součastně?
Je fakt, že jsem to nikdy nezkoušel páč jsem si myslel, že to ani nejde.
Jestli je to tak jdu si koupit TMC BT. Neměl bys typ kterému se raději vyhnout?
Díky moc jirka
jirkamm
 
Příspěvky: 8
Registrován: 18 úno 2011 09:05

Re: TMC na HTC HD2

Příspěvekod Jasper v 13 úno 2013 13:58

Kterému se vyhnout ti neporadím. Já používal tenhle:
Kód: Vybrat vše
http://www.navilock.de/produkte/G_61457/merkmale.html


Byl dobrý v tom že využíval anténu ve vozidle. V podstatě to byl mezikus mezi anténu a rádio. Bohužel se ale už nevyrábí. Jedině jestli by ho někdo měl náhodou skladem. Existoval ve dvou provedeních s konektory ISO-DIN nebo FAKRA.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 20:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: TMC na HTC HD2

Příspěvekod jirkamm v 14 úno 2013 00:10

Koukám, že jich moc na trhu není.
V čr jsem našel dva modely (do zapalovače).
neexistuje ani sw, který by to tahal z netu? Kdysi jsem o tom něco četl ale už to nemůžu najít.
Díky jirka
jirkamm
 
Příspěvky: 8
Registrován: 18 úno 2011 09:05

Další

Zpět na Dopravní zpravodajství RDS-TMC

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník