od SvoDa v 14 črc 2008 08:07
@sstopar:Ten malý výstražný trojúhelník v panelu není aktivní ikona ale jen indikátor toho, že v blízkém okolí, nebo na trase jsou TMC události. Když je tam dopisní obálka, nic po trase za problémy nemáš (zatím)
Já jsem zkoušel opět "na suchu" zadat trasu, kterou jsem jel před pár dny a na které jsou a budou ještě pár týdnů total uzavírky (nejen práce na silnici) a TMC je hlásí.
Po připojení Mia do kolibky v autě se začnou hledat TMC události hned, ale cca 3-5 minut trvá, než se načtou všechny. Můžeš si v TMC nastavit, jestli chceš zobrazovat TMC události jen na trase (v její blízkosti, nebo všechny).
Ta uzavírková událost se taky načetla, ale hlas "dopravní brajgl" dopředu, tzn. před vyjetím, nehlásí, abys to mohl v klidu převolit a necat přepočítat objetí, ale nahlásí ti ho za jízdy až pár km před tím problémem s hláškou "přepočítat". V praxi to znamená, že buď si s tím musíš hrát za jízdy, nebo zastavit a navolit si projet/objet ručně někde na krajnici. MioMap byl v tomto propracovanější - typ TMC události přímo v infopanelu s možností jednoho přímého kliknutí projet/objet, resp. potvrzením hlášky "přepočítat".
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.