Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Re: tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod mkb v 24 úno 2010 15:29

Nevím, jak se TMC vysílá. Snad v určitých intervalech a když se nic nenačítá, tak to začne hledat dál. Když ale zprávy jdou, zůstane to u ČR1. Aby to začínalo hledat na ČR1, mám v sys.txt [kromě jiného] zápis:
[tmc]
auto_tuning=0
saved_last_tuning_mode=1
saved_last_frequency="931"
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1198
Registrován: 14 srp 2008 19:20
Bydliště: Benešov

Re: tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod Marcus v 24 úno 2010 16:28

Mně TMC fungue (HTC Touch HD + iGO 8.3.2 + HyperGPS), ale zeptám se na něco trošičku jiného, když už tady byly nakousnuté stanice vysílající TMC: doporučujete spíš Radiožurnál nebo Vltavu? Tím mám na mysli z pohledu aktuálnosti/správnosti a úplnosti TMC informací pro celou republiku. Díky. M.
Marcus
 
Příspěvky: 8
Registrován: 20 čer 2009 20:44

Re: tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod Ivo K v 24 úno 2010 16:34

To je úplně jedno. Důležitý je dobrý příjem. :idea:
Datové informace TMC jdou z jedné centrály.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5506
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod fabio1 v 21 bře 2010 13:00

mě se to ještě úplně nepodařilo rozchodit, ale po doplnění souboru sys.txt jak mi poradil hladik2 to už alespoň vidím na ploše, dřív to tam nebylo, mám MIO MOOV 330 s origo RDS-TMC z entershopu, v Miomap to jede, v iGO ne, ani ruční nastavení frekvence a portu nepomůže...
nejlepší by bylo, kdyby mi někdo poslal cely soubor sys.txt, díky
MIO MOOV 330FFU, unlock dalaník, Miomap2008 s RDS-TMC + IGO 8.3.4.117940 bez RDS-TMC
HTC TOUCH PRO (RAPHAEL) = MDA VARIO IV, TOMTOM 7.451 +IGO 8.3.4.117940 s RDS-TMC
HTC EVO 3D, IGO PRIMO 9.6.7.235654 + RDS-TMC, MAP FACTOR NAV., SMARTMAPS NAVIGATOR
fabio1
 
Příspěvky: 19
Registrován: 04 úno 2010 13:35
Bydliště: Turnov

Re: tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod deusexx v 21 bře 2010 17:03

Jaký *.dll máš v rootu adresáře iGO8 :?:
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2124
Registrován: 16 čer 2008 20:23
Bydliště: Přerov

Re: tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod fabio1 v 21 bře 2010 20:03

mám tam: gpstmc.dll

hlavně furt nevím, jaký typ zařízení mám jako MIO MOOV 330 tam mám napsat, dal jsem tam "MIOC320" ....
MIO MOOV 330FFU, unlock dalaník, Miomap2008 s RDS-TMC + IGO 8.3.4.117940 bez RDS-TMC
HTC TOUCH PRO (RAPHAEL) = MDA VARIO IV, TOMTOM 7.451 +IGO 8.3.4.117940 s RDS-TMC
HTC EVO 3D, IGO PRIMO 9.6.7.235654 + RDS-TMC, MAP FACTOR NAV., SMARTMAPS NAVIGATOR
fabio1
 
Příspěvky: 19
Registrován: 04 úno 2010 13:35
Bydliště: Turnov

Re: tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod hladik2 v 21 bře 2010 20:23

koukal jsem zde:
Kód: Vybrat vše
http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=10&t=505
a asi nejsi sám co má problém s Moovkem a igo8 :(

Zkus tam někoho kontaktovat,jestli to rozchodily,za zeptání nic nedáš ;)
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod deusexx v 21 bře 2010 20:26

Asi bych máznul celej SAVE,ořezal sys.txt aby tam ohledně portů a TMC nebylo nic a pak bych to nastartoval.A pokud se to chytne na automatický nastavení a ladění,tak to,co bude v save v system.ini ohledně TMC(port a rychlost) bych nakopíroval do sys.txt.Pak by to mělo fungovat.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2124
Registrován: 16 čer 2008 20:23
Bydliště: Přerov

Re: tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod hladik2 v 21 bře 2010 20:36

jěště zkus do sys.txt dát toto

[interface]
show_tmc_eventlist=1
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Předchozí

Zpět na Dopravní zpravodajství RDS-TMC

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron