Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod myrbr v 24 úno 2010 14:16

Zdravím,neví prosím někdo kam co napsat,nebo co udělat,aby tmc fungovalo v igo8? Pořád dokola hledá stanici a až po dlouhé době najde,tak nehlásí žádný problém na silnici.Když nainstaluji miomap,tak stanici najde okamžitě a ihned hlásí hromadu uzavírek a problémů na silnici.Toto zkouším během deseti minut změnou iga a miomap a na trase Brno-Rozvadov kde je problémů vždycky dost.Miomap tmc funguje,igo pořád hledá a když najde stanici,nic nehlásí.Mám Mio C520.
myrbr
 
Příspěvky: 14
Registrován: 30 pro 2009 09:50

Re: tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod hladik2 v 24 úno 2010 14:24

Zřejmě Ti chybí zápisy v sys.txt,podívej se sem na forum na sekci o sys.txt.
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 22:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod myrbr v 24 úno 2010 14:44

V sys mám zápisy
port="COM,1"
baud=38400
source="gns"
zkusím stáhnout jinej sys a uvidíme.
myrbr
 
Příspěvky: 14
Registrován: 30 pro 2009 09:50

Re: tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod myrbr v 24 úno 2010 15:03

Bohužel,ani jinej sys.txt nefunguje
myrbr
 
Příspěvky: 14
Registrován: 30 pro 2009 09:50

Re: tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod mkb v 24 úno 2010 15:08

Co se stane když ty zápisy ohledně TMC ze sys.txt úplně vyhodíš.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1206
Registrován: 14 srp 2008 20:20
Bydliště: Benešov

Re: tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod myrbr v 24 úno 2010 15:59

úplně sem je vyhodil,smazal v save system a pořád stejný.Když sem celej sys.txt vyhodil,tak si to stejně načetlo ze save/system.Když tmc vymažu v save/system a vyhodim celej sys.txt ,tak to pořád dokola hledá stanice a až ju najde tak po pul minutě začne hledat znovu,nechápu
myrbr
 
Příspěvky: 14
Registrován: 30 pro 2009 09:50

Re: tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod deusexx v 24 úno 2010 16:04

Máš dobrej signál na té najité stanici?
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2125
Registrován: 16 čer 2008 21:23
Bydliště: Přerov

Re: tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod myrbr v 24 úno 2010 16:08

Najde mě to ČR 1 s dobrým signálem,ale za chvílu hledá znovu.U miomapu taky ČR 1 a okamžitě hlásí uzávěry.V tom je zakopanej pes.
myrbr
 
Příspěvky: 14
Registrován: 30 pro 2009 09:50

Re: tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod deusexx v 24 úno 2010 16:16

Tak si nalaď ten ČR 1 a odškrtni si automatické ladění.Nebude nic hledat a bude si držet jen tu jednu stanici.Pak uvidíš,co se bude dít.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2125
Registrován: 16 čer 2008 21:23
Bydliště: Přerov

Re: tmc v igo8 nefunkční v miomap bez problémů

Příspěvekod myrbr v 24 úno 2010 16:26

Když to chytí stanici a zruším automatický hledání,tak to začne okamžitě hledat znovu.Mám pocit že už moc možností na experimentování nemám,vyzkoušel jsem snad už všechno,ale když to jede druhým,tak musím mít někde chybu já.V sys vymažu tmc a aji v save a je to stejný jak když to tam je.Mě nejvíc štve,že v miomapu to jede jak blesk.V miomapu po restartu naskočí hlášení tak rychle,že mám pocit jako by to nemohlo ještě najít žádnou stanici a už hlásí uzavírky.
myrbr
 
Příspěvky: 14
Registrován: 30 pro 2009 09:50

Další

Zpět na Dopravní zpravodajství RDS-TMC

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník