Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

zobrazování TMC

Re: zobrazování TMC

Příspěvekod SvoDa v 08 srp 2008 08:35

Když kliknu na hlavní obrazovce na ikonu TMC události (tu velkou, s údajem o typu události, číslem silnice a vzdáleností k události), která se objeví po té, co se načtou TMC události, objeví se (tak ve dvou z pěti pokusů) chyba – viz foto.
Někdy ta chyba naskočí ihned po kliknutí, někdy tě topustí do další obrazovky, kde máš zvolit ignorovat/vyhnout se. Dělá to v režimu 2D i 3D to nedělá u obou skinů, dělá mi to i na standartním Default) skinu, který čte jen data.zip.
Mohli byste to taky někdo vyzkoušet?
hlavní obrazovka.jpg

obrazovka pro volbu.jpg

EDIT: zkoušel jsem to předělat zpět všechno z Flash Disk na SD a spouštět přes MioPocket jak předtím, stejný výsledek.
Zkoušel jsem to TMC i v MioMapu, tam to jede bez problému.
Chyba se pravidelně projevuje, když načtu předtím uloženou trasu, předem, nebo trasu naplánuji i po načtení TMC událostí.
Proveden scan, defragmentace Flash i SD. Vměněna mapa ČR, ikdyž to na ní chodilo OK.
Už si nevím rady
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 09 srp 2008 23:27

Tak jsem to zkusil doma asi 10x a chybu jsem nevyprovokoval... Při testech mám flash+sd-kartu (content) a základní sys.txt (web)
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 10 srp 2008 08:18

Tak jsem v souvislosti s výše uvedeným problémem ve svém maximalistickém sys.txt z tomasII webu, vystředníkoval všechny položky, které se týkaly TMC a zatím je to bez problému.

Je evidentní, že k optimálnímu vyladění navigace je naplnění sys.txt položkami mnohndy kontraproduktivní a k vytvoření ideálního sy.txt je ještě dlohá cesta a ne všechno v něm je věci prospěšné.

Děkuji moc všem (oběma Tomášům :D ), za snahu pomoci :D .
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod sstopar v 10 srp 2008 22:18

Jen kratce po navratu z dovolene v Chorvatsku ... Bohuzel ani v jednom ze statu. kterymi jsem jel, jsem mimo CR nemel moznost TMC otestovat pro jeho absenci. Co me prekvapuje, ze ani HU nema nic ...
Jinak D1 dnes 6 hlaseni a pouze 2 pravdive ... Jinak antena originalne smotana a TMC signal je OK.
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Příspěvekod patax v 13 srp 2008 16:12

Začínám, tak nekamenovat! Kde koupím TMC anténu k HTC Cruise? Používám iGO8
HTC touch HD, iGO8 8.3.2.64873, CorePlayer diamond 1.2.5, MemMaid 2.3, Resco explorer 2008 v7.3, AirScaner AV, Opera 9.5, Leon Cupra s bluetouch
patax

Příspěvekod vovi v 13 srp 2008 19:13

Kamenovat rozhodně nebudeme - ale pochybuji, že ze zdejších přispěvatelů má někdo s HTC Cruise osobní zkušenost. Ale třeba se pletu a Addam coby obchodník z Entershopu bude vědět ;)
Jen tak cvičně jsem si to zkusil zadat do Googlu ale zcela bezvýsledně... :(
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Tomáš Kubec v 13 srp 2008 19:54

patax píše:Začínám, tak nekamenovat! Kde koupím TMC anténu k HTC Cruise? Používám iGO8

Nic takového není, Cruise nemá TMC přijímač. TMC mají jen komunikátory E-TEN glofish. Jediná možnost je dokoupit externí modul s podporou TMC.
Ospen » Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o. MNShop.cz - Čínské telefony s dvouletou zárukou - podpořte MNShop na Facebooku https://www.facebook.com/Mobilnaut, Zařízení: THL W8 - Quad Core, 1GB RAM, 8 GB ROM, 5 palců IPS LCD, GPS
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 13 srp 2008 20:25

Já měl pocit, že právě na to se patax ptá... Ale sám jsem nedokázal nic najít.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod cyberdave v 13 srp 2008 21:37

tak zdá se, že TMC zde dostáva konečně více dat, dnes se mi při cestách po vlastech českých najednou zobrazilo celých 44 stránek TMC hlášení, to jsem koukal, zatím jsem tam měl vždy nejvíc tak 10.
Našel jsem tam i dost aktuálních uzavírek a omezení např. z důvodů oprav. Jen tak dál! 8-)
cyberdave

Příspěvekod Tomáš Kubec v 13 srp 2008 21:39

On se ptal na anténu. Cruise má interní GPS modul, ale bez TMC. Musel by koupit BT externí GPS modul s podporou TMC.
Ospen » Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o. MNShop.cz - Čínské telefony s dvouletou zárukou - podpořte MNShop na Facebooku https://www.facebook.com/Mobilnaut, Zařízení: THL W8 - Quad Core, 1GB RAM, 8 GB ROM, 5 palců IPS LCD, GPS
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Dopravní zpravodajství RDS-TMC