No já přitom "delším" autoladění dojel k uzavírce (dopravní značení jsem buď přehlédl, nebo bylo mizerné, nebo nebylo, nebo jsem fakt slepejš

a když jsem zastavil a dal tam stanici natvrdo, během chviličky jsem hned viděl, že tudy jsem jet neměl
Proto jsem raději, když mám naladěno dopředu a ne natvrdo, ale s funkčním autodolaďováním a ne že nechám běžet už při vyjetí autoladění, které se "možná" chytne až kdovíkdy za jízdy, pokud vůbec.
Jinak, ty Rakušáky, pokud se pohybuješ často kolem hranic zakazovat nedoporučuji (nedoporučuji zakazovat žádnou stanici), bo až pak pojedeš do Rakouska, nemusíš si pamatovat, žes je "kdysi" zakázal a mrška system.ini si to pamatovat bude. V paměti máš i při automaticky naladěné rakouské stanici stále i události z předchozí české stanice, takže ti rakouské TMC nevadí a když vjedeš víc do vnitrozemí, stejně se ti automaticky naladí ČRo, bo bude silnejší než rakouská stanice a české TMC aktualizuje.
Jinak trpělivě zkouším výdrž TMC událostí v MIO po odpojení z držáku. Pokud je MIO uspané, drží se dobře (po 24 hodinách z původních 35 stran zůstalo 15).
Pokud je MIO stále zaplé, události mizí rychleji (po 24 hodinách z původních 28 stran zůstaly sice jen 9).
Pravděpodobně má každá událost nejak předurčeno, jak dlouho má "viset" než "přijde" po vlnách její aktualizace, jinak si tu selekci neumím vysvětlit, protože mezi "zbylými" událostmi nikdy nejsou krátkodobé události typu kolon, havárií, porouchaných vozidel, ale poctivě zůstávají uzavírky, práce na silnici, a jiné nebezpečí (omezení).